Overwatch – Már most nerfelni akarják Brigitte-et

A legutóbbi Overwatch update elérhetővé tette az igencsak erősnek mondható Brigitte-et a competitive módban és nem kellet sok idő ahhoz, hogy a Blizzard úgy döntsön, ideje nerfelni a karaktert. a Legfrissebb PTR patch gyengíti a svéd hőst, viszont erősíti Ana-t.

Miután elérhetővé vált Brigitte a competitive mode-ban, szinte azonnal érkeztek a különböző közösségi hálózaton a panaszok, hogy túl kicsi a cooldown a karakter stun és knockback képességén. Brigitte egy igazi tank gyilkos, legalábbis tapasztalataink szerint, és például remekül lehet vele áttörni Reinhardt shieldjét.

Overwatch - Már most nerfelni akarják Brigitte-et

A Blizzard tudomásul vette a panaszokat és ennek köszönhetően egy maroknyi nerfet kapott Brigitte PTR-en. A Rally képessége például csak 100 armort fog adni 150 helyett, a Bash stunja pedig 6 másodperces CD-t kapott 5 helyett.

Ana buffja pedig igencsak logikusnak tűnik. Amennyiben egy olyan hős áll előtte, aki nem szorul gyógyításra, Ana lövése átmegy rajta és a következő célpontot gyógyítja vagy sebzi.

Mint mindig, ezek a PTR frissítések még változhatnak mire eljutnak a live szerverekre, de mindenképp szép dolog a Blizzard-tól, hogy ilyen hamar lereagálta a problémát.