FPS/TPSHírekKiemeltOverwatch

Overwatch – Lúcio és Hanzo sem marad ki a Legendary skinekből

Mindjárt itt van a Blizzard World az Overwatch-ban, ami jó néhány kozmetikai holmi előtt is megnyitja a kapukat. Az új Legendary Pharah skint már láthattuk és most Lúcio és Hanzo is sorra került.

Overwatch - Lúcio és Hanzo sem marad ki a Legendary skinekből

A Blizzard minden nap mutat valamit, most Hanzo és Lúcio került sorra. Lúcio Legendary skinje a Capoeira Lúció. Az új skin meghajol az afro-brazil zenész-gyógyító öröksége előtt. A capoeira az afrikai rabszolgák által Brazíliában létrehozott harcművészeti stílus, amely a tánc, zene és az akrobatika elemeit tartalmazza. És mivel Lúcio igen jó akrobatikában, elmondhatjuk, hogy nagyon jól illik hozzá az új skin.

Az új Hanzo skin a Kabuki Hanzo szintén a karakter öröksége előtt tiszteleg. A Kabuki a három fő japán színházi műfaj egyike a 17. századból. Az előadók leginkább az általuk viselt sminkről voltak ismertek, ezért ezt láthatjuk Hanzo testén is. Hanzo kinézete amúgy is a japán gyökerekben keresendő, ezért dönthetett emellett a kinézet mellet a Blizzard.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár