FPS/TPSHírekKiemeltMobileOverwatch

Overwatch – Nyomon követheted a kedvenc csapatod a telefonodról

Ha izgatottan várjuk az új Overwatch bajnokság legújabb szezonjának indulását és kedvenc csapatunk eredményeit is nyomon szeretnénk követni bárhonnan és bármikor, akkor a Blizzard legújabb mobil app-ja jó barátunk lesz.

A Blizzard kiadott egy új mobilalkalmazást, amelyet Android és iOS alatt futtatva nyomon követhetjük a csapatok eredményeit, megnézhetjük a a meccsek menetrendjét, de akár streameket és VOD-okat is nézhetünk.

Overwatch - Nyomon követheted a kedvenc csapatod a telefonodról Overwatch - Nyomon követheted a kedvenc csapatod a telefonodról Overwatch - Nyomon követheted a kedvenc csapatod a telefonodról

Az alkalmazás segítségével nagyon könnyen naprakészek lehetünk, elolvashatjuk a legfrissebb híreket a bajnoksággal kapcsolatban, vagy épp interjúkat, csapatprofilokat és játékelemzéseket is. Nyomon követhetjük kedvenc csapatunk is és automatikus figyelmeztetést is beállíthatunk ha hamarosan kezdődik egy-egy meccs. De akár csapatspecifikus beállításokat is eszközölhetünk a programban.

Ha feltelepítjük ezt az alkalmazást, soha nem fogunk kihagyni egy meccset sem. Az alkalmazás letölthető Androidra és iOS-ra.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár