Overwatch – Nyomon követheted a kedvenc csapatod a telefonodról

Ha izgatottan várjuk az új Overwatch bajnokság legújabb szezonjának indulását és kedvenc csapatunk eredményeit is nyomon szeretnénk követni bárhonnan és bármikor, akkor a Blizzard legújabb mobil app-ja jó barátunk lesz.

A Blizzard kiadott egy új mobilalkalmazást, amelyet Android és iOS alatt futtatva nyomon követhetjük a csapatok eredményeit, megnézhetjük a a meccsek menetrendjét, de akár streameket és VOD-okat is nézhetünk.

Overwatch - Nyomon követheted a kedvenc csapatod a telefonodról Overwatch - Nyomon követheted a kedvenc csapatod a telefonodról Overwatch - Nyomon követheted a kedvenc csapatod a telefonodról

Az alkalmazás segítségével nagyon könnyen naprakészek lehetünk, elolvashatjuk a legfrissebb híreket a bajnoksággal kapcsolatban, vagy épp interjúkat, csapatprofilokat és játékelemzéseket is. Nyomon követhetjük kedvenc csapatunk is és automatikus figyelmeztetést is beállíthatunk ha hamarosan kezdődik egy-egy meccs. De akár csapatspecifikus beállításokat is eszközölhetünk a programban.

Ha feltelepítjük ezt az alkalmazást, soha nem fogunk kihagyni egy meccset sem. Az alkalmazás letölthető Androidra és iOS-ra.