FPS/TPSHírekKiemeltOverwatch

Overwatch – Játssz ingyen a hétvégén!

Figyelem! Ha még nem volt alkalmad játszani az Overwatch zseniális világában, akkor ezen a hétvégén megteheted. Ráadásul ingyen!

Overwatch - Játssz ingyen a hétvégén!

Az ingyenes hétvégén 26 hőssel játszhatsz 17 térképen és különböző játékmódokban, mint a Quick Play, Custom Games és Arcade. A játékosok képesek lesznek szintet lépni, Loot Boxokat szerezni és aktiválni különböző testreszabási lehetőségeket.

És ha esetleg úgy döntesz, hogy a hétvége után beruházol a játékba, akkor a hétvége alatt elért minden tartalmat megtarthatsz. Ehhez csupán arról kell meggyőződnöd, hogy ugyanazzal a fiókkal veszed meg a játékot, mint amelyikkel játszottál a hétvégén. Igen, hiszen PC-n, Playstation 4-en és Xbox One-on is ingyenes lesz az Overwatch.

Overwatch - Játssz ingyen a hétvégén!
Íme az ingyenes hétvége pontos indulási ideje, időzónák szerint.

Az ingyenes hétvége február 16-19 között tart majd. PS4 tulajok Playstation Plus tagsággal, Xbox One tulajok Xbox Live Gold tagsággal és a PC tulajok Battle.net account segítségével tudják letölteni a játékot. Nincs szükség semmilyen kódra vagy speciális kulcsra. Egyszerűen csak játssz!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár