Overwatch – Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

Sosem volt titok, hogy a Blizzard eredetileg több száz hőst tervezett az Overwatch számára, sokkal többet, mint amennyi végül bekerült a játékba. Ezek között van néhány érdekes karakter, is mint például a Jetpack Cat.

Overwatch - Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

Jeff Kaplan korábban egy interjúban sütötte el Jetpack Cat létezését, aki egy korai koncepció része volt de végül arra jutottak, hogy “túlságosan nevetséges az Overwatch-hoz”.

A Blizzcon-on Kaplan és a vezető koncepció művész Arnold Tsang bemutatott néhány korai ötletet az Overwatch-ról, ami még a Blizzard törölt MMO-jának  hamvaiból a Titan-ból született. Jetpack Cat koncepciója még ebben a felfedezési szakaszban született és olyan érzés volt mintha elcsúsznának az univerzumból, amit építettek.

Azonban nem Jatpack Cat volt az egyetlen repülő állat a Blizzard tervei között, amit az Overwatch-hoz álmodtak meg. Volt köztük repülő aligátor, vagy egy repülő majom lángszóróval és egy lángoló fejű repülő gyerek is.

Overwatch - Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

Reménykedhetünk benne, hogy a Jetpack Cat egy napon visszatér a játékba, de Jeff Kaplan megjegyezte, hogy “ezek lehetnek egy másik játék ötletei, de nem az Overwatch-é”. Kaplan beszélt egy másik már-már bizarr ötletről is a Hockey Hero-ról, aki végül Lúció lett. Mellette feltűnik még egy földönkívüli lény is és valami teljes harci páncélban.

Overwatch - Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

És végül vessünk egy pillantást a játék legkorábbi napjaiban készített kis szösszenetre, amikor a Blizzard csapata körülbelül 50 karakter ötletét vázolták fel. Néhány közülük ismerős lehet, amik végül bekerültek a játékba némi átalakítás után.

Overwatch - Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst