FPS/TPSHírekKiemeltOverwatchWTF

Overwatch – Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

Sosem volt titok, hogy a Blizzard eredetileg több száz hőst tervezett az Overwatch számára, sokkal többet, mint amennyi végül bekerült a játékba. Ezek között van néhány érdekes karakter, is mint például a Jetpack Cat.

Overwatch - Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

Jeff Kaplan korábban egy interjúban sütötte el Jetpack Cat létezését, aki egy korai koncepció része volt de végül arra jutottak, hogy “túlságosan nevetséges az Overwatch-hoz”.

A Blizzcon-on Kaplan és a vezető koncepció művész Arnold Tsang bemutatott néhány korai ötletet az Overwatch-ról, ami még a Blizzard törölt MMO-jának  hamvaiból a Titan-ból született. Jetpack Cat koncepciója még ebben a felfedezési szakaszban született és olyan érzés volt mintha elcsúsznának az univerzumból, amit építettek.

Azonban nem Jatpack Cat volt az egyetlen repülő állat a Blizzard tervei között, amit az Overwatch-hoz álmodtak meg. Volt köztük repülő aligátor, vagy egy repülő majom lángszóróval és egy lángoló fejű repülő gyerek is.

Overwatch - Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

Reménykedhetünk benne, hogy a Jetpack Cat egy napon visszatér a játékba, de Jeff Kaplan megjegyezte, hogy “ezek lehetnek egy másik játék ötletei, de nem az Overwatch-é”. Kaplan beszélt egy másik már-már bizarr ötletről is a Hockey Hero-ról, aki végül Lúció lett. Mellette feltűnik még egy földönkívüli lény is és valami teljes harci páncélban.

Overwatch - Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

És végül vessünk egy pillantást a játék legkorábbi napjaiban készített kis szösszenetre, amikor a Blizzard csapata körülbelül 50 karakter ötletét vázolták fel. Néhány közülük ismerős lehet, amik végül bekerültek a játékba némi átalakítás után.

Overwatch - Ismerjük meg a törölt Jetpack Cat hőst

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár