FPS/TPSHírekOverwatch

Overwatch – Ilyen lesz az új Legendary Pharah skin

És még sok más a Blizzard World updtaten keresztül!

Az Overwatchba hamarosan új eventek érkeznek, amik a Blizzard World megjelenését kísérik. A Blizzard számos in-game eventet tervez, amikhez hozzátartoznak új skinek is. Bemutatták az új Legendary Pharah skint, ami egész jóra sikeredett.

A Blizzard Twitterre dobott ki egy kis ízelítőt a jövőhéten érkező egyiptomi stílusú Pharah skinről, amit most nektek is megmutatunk.

A Pharah skin mellett, számíthattok új cartoon-style sprayekre, és valószínűleg még több karakter kinézetre. A Blizzard World update január 23-án élesedik, és a fejlesztő hozzátette, hogy fokozatosan fogja addig felfedni a hamarosan érkező jutalmakat. Az első ilyen volt a Pharah skin bejelentő. Az új skin az Asp Pharah néven fog futni, a sisakján fellelhető áspiskígyó miatt.

Overwatch - Ilyen lesz az új Legendary Pharah skin

A Blizzard World egy új elérhető térkép lesz az Overwatchban, amit több Blizzard játék inspirált. Állítólag sok Easter Egg-et fogunk találni a térképen, és az egyik oldal a Hearthstone Tavern-ben indul a másik pedig a Heroes of the Storm Arcade-ben. A kísérendő payload pedig Warcraft és StarCraft-os zónákban fog mozogni. Miután elértünk egy pontot, onnantól pedig átlépünk egy Diablós területre, végezetül pedig a Throne of the Skeleton King zónába.

Címkék

Aminash

A HardMode egyik alapítója, gaming journalist, MMO rajongó, Netflix freak és Battle Royale utáló. Pályafutását az MMOSite-on kezdte, majd itt kötött ki.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár