FPS/TPSHírekKiemeltOverwatchVillámhír

Overwatch – Hero változások a PTR-en, Junkrat és Mercy nerfelve

Az Overwatch PTR-re érkezett némi nerf Junkrat és Mercy számára. Junkrat mostanában elég népszerű volt az új dupla Concussion Mine képességével, úgy hogy nerfelték is gyorsan just for fun.

Overwatch - Hero változások a PTR-en, Junkrat és Mercy nerfelve

A fórumon Geoff Goodman megjegyzi, hogy Junkrat teljes mértékben kiélvezi a dupla töltetű Concussion Mine képességét, azonban már túl egyszerű vele hatalmas sebzést bevinni, mivel elég nagy területen sebez. A mostani változás után a robbanás ereje csökken a távolabb lévő célpontokra, így jobban kel majd céloznunk, ha rendes sebzést akarunk bevinni.

Ami a Mercy-t illeti, a Valkyrie ulti képessége került a boncasztalra. Nincs többé instant Resurrect és nincs többé bónusz charge a Ressurect-en. A Guardian Angel által kapott speed boost 50%-al csökkent, valamint a transform időtartama 20 másodperc helyett már csak 15 másodperc.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár