Overwatch – A Blizzard még mindig merít ötleteket az eredeti fejlesztésből

A Blizzard még mindig tartogat olyan ötleteket, amik az Overwatch eredeti fejlesztéséből származnak, és bár a játék nagyon sokat változott az eredeti tervhez képest, még mindig felbukkanhatnak olyan koncepciók, amik a Project Titan idejében készültek.

Overwatch - A Blizzard még mindig merít ötleteket az eredeti fejlesztésből

A fejlesztő már számos korai tervet bemutatott, amik a leállított Titan MMO projektből származtak és ezek között sok felhasználatlan hős volt. Állításuk szerint, még mindig részben azokra az ötletekre építenek. Aaron Keller szerint, a Blizzard minden játékát hosszútávra tervezi, de ettől még sejtelmük sincs, hogy 10 év múlva hol fog tartani az Overwatch. Folyamatosan dolgoznak új hősökön és térképeken, és Keller azt is hozzátette, hogy még sok felhasználatlan karakter maradt a régi fejlesztésekből.

Bizonyára most sokan abban reménykednek, hogy ez akár azt is jelentheti, hogy a közeljövőben bekerülhet egy Jetpack Cat szerű karakter, ami valóban lehetséges. Keller kiemelte, hogy igyekeznek minden újítást a játékosok visszajelzései alapján elkészíteni, mint ahogy az a Deathmatch módnál is történt.

Overwatch - A Blizzard még mindig merít ötleteket az eredeti fejlesztésből

Tavaly sok régi karakter koncepció került elő (ilyen volt például Jetpack Cat), és akkor is látható volt, hogy számos hőst és térképet azok alapján hoztak létre. Reméljük még sok izgalmas hőssel készül a Blizzard.

Overwatch - A Blizzard még mindig merít ötleteket az eredeti fejlesztésből