Ocean Legend – Bonts vitorlát a telefonodon, ebben az új MMORPG-ben.

Készen állsz rá, hogy a tengerre lépj? Az Oasis Games legújabb MMORPG játékában, az Ocean Legend-ben megteheted a telefonodról. A mai naptól érhető el Androidon és iOS-on.

Ocean Legend - Bonts vitorlát a telefonodon, ebben az új MMORPG-ben.

Indulj el a tengerre kalózaiddal és vegyél részt 15. századi hajócsatákban, kereskedj és csinálj még sok minden mást is. Ebben az MMORPG-ben a játékosok bekapcsolódnak a 15. és 16. századi növekvő európai tengerészeti birodalomba. Négy karakter közül lehet választani öt különböző országból, hogy utána nekikezdhesd megírni a saját tengeri történetedet. Egyjátékos módban csatlakozhatsz Kolumbusz és társai harmadik expedíciójához, ahol a kalózok elleni küzdelem kerül középpontba. Majd ha úgy gondolod nevezd ki magad kapitánnyá és indulj el a saját hajódon, hogy felfedezz új világokat.

A játékosok úgynevezett ‘Cards of Discovery’ kártyák segítségével fedezhetik fel a világot, amelyek különféle szórakoztató mellékküldetések során szerezhetők meg. Összesen hat ‘Discovery’ kártya kategória van: Történelem, Teológia, Építészet, Művészet, Biológia és Földrajz. Minden egyes felfedezés új tudásvilágot nyit meg a játékosok számára és lehetőséget kínál arra, hogy újabb és újabb kihívásokkal, például nehéz időjárási viszonyokkal, valódi navigációval is találkozhassanak.

Ocean Legend - Bonts vitorlát a telefonodon, ebben az új MMORPG-ben.

Az Ocean Legend nem csak a nyílt tenger felfedezésének kihívását tartalmazza, hanem a nemzetek közötti kereskedelem komplex és lenyűgöző történelmét is magában foglalja. Barterezés, befektetés és sok más lehetőség vár rád a játékban. És ne feledjétek, mindez a mobilotokon.

A játék a mai napon indult el és elérhető Android és iOS rendszereken is.