HírekKiemeltMMORPGMobileOcean Legend

Ocean Legend – Bonts vitorlát a telefonodon, ebben az új MMORPG-ben.

Készen állsz rá, hogy a tengerre lépj? Az Oasis Games legújabb MMORPG játékában, az Ocean Legend-ben megteheted a telefonodról. A mai naptól érhető el Androidon és iOS-on.

Ocean Legend - Bonts vitorlát a telefonodon, ebben az új MMORPG-ben.

Indulj el a tengerre kalózaiddal és vegyél részt 15. századi hajócsatákban, kereskedj és csinálj még sok minden mást is. Ebben az MMORPG-ben a játékosok bekapcsolódnak a 15. és 16. századi növekvő európai tengerészeti birodalomba. Négy karakter közül lehet választani öt különböző országból, hogy utána nekikezdhesd megírni a saját tengeri történetedet. Egyjátékos módban csatlakozhatsz Kolumbusz és társai harmadik expedíciójához, ahol a kalózok elleni küzdelem kerül középpontba. Majd ha úgy gondolod nevezd ki magad kapitánnyá és indulj el a saját hajódon, hogy felfedezz új világokat.

A játékosok úgynevezett ‘Cards of Discovery’ kártyák segítségével fedezhetik fel a világot, amelyek különféle szórakoztató mellékküldetések során szerezhetők meg. Összesen hat ‘Discovery’ kártya kategória van: Történelem, Teológia, Építészet, Művészet, Biológia és Földrajz. Minden egyes felfedezés új tudásvilágot nyit meg a játékosok számára és lehetőséget kínál arra, hogy újabb és újabb kihívásokkal, például nehéz időjárási viszonyokkal, valódi navigációval is találkozhassanak.

Ocean Legend - Bonts vitorlát a telefonodon, ebben az új MMORPG-ben.

Az Ocean Legend nem csak a nyílt tenger felfedezésének kihívását tartalmazza, hanem a nemzetek közötti kereskedelem komplex és lenyűgöző történelmét is magában foglalja. Barterezés, befektetés és sok más lehetőség vár rád a játékban. És ne feledjétek, mindez a mobilotokon.

A játék a mai napon indult el és elérhető Android és iOS rendszereken is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár