HírekKiemeltNo Man's SkySurvival

No Man’s Sky – Érkezik a “Next” frissítés

A Hello Games bejelentette, hogy a No Man’s Sky nevű játékuk egy ingyenes frissítéssel bővül a Playstation 4-en és PC-n.

No Man's Sky - Érkezik a "Next" frissítés

A Next nevű frissítés megjelenési ideje hivatalosan nem tisztázott, de egyes források augusztusról beszélnek. Az Xbox One verziót is 2018-ra ígérik. A Next frissítésről gyakorlatilag semmilyen információ nem áll rendelkezésre, de Sean Murray szerint – aki a Hello Games társalapítója – a Next frissítés a játékosok visszajelzésein alapul, továbbá a korábban bekerült történetet és tartalmakat bővíti.

“Ezt a frissítést “Next-nek” hívjuk, mivel egy igen fontos következő lépésnek számít a hosszú úton nekünk és a játékosainknak.” – Mondta Murray. “Sokat dolgozunk vele és az eddigi legnagyobb frissítésünk lesz. Minden egyes frissítésünk sikeresebb volt az előzőnél, ez különösen igaz a legutóbbi Atlas Rises frissítésre” – tette hozzá.

A játék korábbi frissítése az Atlas Rises tavaly jelent meg és további 30 órát kitöltő történetet adott a játékhoz, valamint sok új bolygófajtát.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár