No Man’s Sky – Érkezik a NEXT frissítés és a Co-op Multiplayer minden platformra

Azt már március óta tudjuk, hogy a No Man’s Sky következő nagy frissítése a NEXT már úton van, de eddig nem nagyon tudtuk, hogy mikor jön és mi lesz benne.

No Man's Sky - Érkezik a NEXT frissítés és a Co-op Multiplayer minden platformra

Ma az ‘Inside Xbox’ livestreamen Sean Murray megerősítette, hogy a frissítés egy olyan funkciót is tartalmazni fog, amiről már a játék indulása óta szó van. Ez pedig a teljes-funkcionalitású co-op multiplayer. És habár maga a funkcionalitás része már beépítésre került, hiszen a játékosok láthatják egymást, viszont körülményesen tudnak interakcióba lépni. Ez a frissítés lehetővé teszi, hogy a játékosok együtt építkezzenek az alapoktól. Csatlakozhatunk barátokhoz, és találkozhatunk idegenekkel is. Valójában minden amit meg lehet tenni a No Man’s Sky-ban úgy tűnik lehetséges lesz a barátainkkal együtt csinálni a gyalogos felfedezéstől kezdve a mély-űrben való csatangolásig.

Több részletet nem árult el Murray, de ha a korábbi frissítésekből indulunk ki, akkor ez még nem minden. A frissítés Július 24-én érkezik, ami egyben az Xbox One változat megjelenését is jelöli.