Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Mivel ma április 1-je, bolondok napja van, ezért természetesen mindenki az ökörködés irányába fordult és igen érdekes bejelentések születtek a játékvilágban, bár van köztük, ami meglepetést is okozhat.

Black Desert Online

A Pearl Abyss és a Realplay Parks LLC ma bejelentette, hogy terveik szerint építenek 2 vidámparkot a Black Desert alapján. Az első vidámparkok Dél-Koreában és Kaliforniában épülnek majd meg 2021-ig. Ezen kívül más helyszíneket is számításba vesznek Európában, Oroszországban és Japánban.

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágbanA parkról készült concept art is és ha ez nem lenne elég, akkor jobb ha tudjuk, hogy a projekt korai tervezési fázisa is elindult.

Path of Exiles: Royale

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

A közösségi visszajelzések alapján bejelentette a Path of Exiles csapata, hogy hagyják a francba az Action RPG műfaját és megadják azt a játékosoknak, amit valójában akarnak. Ennek eredményeképp jön létre a Path of Exiles: Royale, egy 100 fős részvételével zajló free-for-all battle royale játék. A dolog már el is indult, elég csak elindítani a klienst és lefrissíteni.

SMITE – Fenrir, a következő isten

EVE Online – Experienced Robus Interactive Companion, azaz ERIC

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Szeretnék az EVE-et testre szabni minden egyes játékos számára, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák. Ezért örömmel jelentik be, hogy megkezdődik egy rendkívül fejlett mesterséges intelligencia bevonása a játékba, ami heti rendszerességgel egyensúlyi változásokat hoz majd a játékba minden vonatkozásban, beleértve a hajókat, modulokat, lőszereket, struktúrákat és NPC-ket.

ERIC egy olyan társ lesz, aki segítséget nyújthat a pilótáknak a növekedésben, miközben megteszik első lépéseiket a New Eden-ben. Amint elstartol áprilisban az ERIC, akkor már lesz néhány alap funkciója, amelyek segítségével az új és tapasztalt pilótákat tanítja majd a különböző rendszerek és szakmák használatára. ERIC gyakorlatilag mindenben képes lesz tanácsot adni és persze remek tanácsot.

World of Warcraft – Battle for Azeroth Patch Notes – Kicsit másképp

Ezzel a javítással teljes támogatást szeretnének adni, azoknak a játékosoknak, akik mindig online szeretnének lenni a játékban. Éppen ezért mostantól, amikor kijelentkezünk a World of Warcraft-ból a karakterünk bent marad a Random BG-n vagy az instákban. Nagyon remélik, hogy mindenki élvezni fogja ezt az újítást.

Egy komplett patch note-ot is kiadtak, amikben olyan tartalmak vannak, mint a Royale Battleground, ahol 99 társunkkal küzdünk addig, amíg csak egy maradhat. Ráadásul hamarosan Android-ra és iOS-ra is megérkezik majd. Vagy a Narcissa’s Black Mirror Toy, amit ha felveszünk, akkor egy DPS meter integrálódik a szociális média felületeinkre, ami ha túl alacsonyra esik, akkor minden való életbeli kapcsolatunk összeomlik.

A class-ok sem maradhattak ki, minden class masszív átalakításokon esik át, például a Mistwearer Monk a SELFIE kamera használatakor azt mondja, hogy “chi”. A teljes listát a fenti linken megtaláljátok.

Neverwinter Academy 2018 – Memóriajáték ikonokból

Mi teszi emlékezetessé a játék ikonjait? Nos mi más, mint egy memóriajáték, amiben a játék ikonjai szerepelnek. Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

World of Tanks: Grand Battle Royale Mode

A Grand Battle Royale móddal egy igen szórakoztató meglepetést kívánnak nyújtani nekünk, miközben továbbra is a fő játékra fókuszálnak. Ezért sajnos a szokásos optimalizáció nem ment végbe, így eléggé instabil élményekkel vár az új játékmód. A hardverkövetelmények magasabbak a megszokottnál, de legalább szórakoztató lesz.

Final Fantasy XIV Online GO! A Gathering jövője

Az új mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy a való életben kimenjünk a nagyvilágba és lightning shard-ot vagy popoto-t gyűjtsünk a telefonunk segítségével. Amit a való életben összegyűjtünk, az a játékba való belépésünk után ott lesz a batyunkban. Ez után az újítás után már az iskolába járás vagy a kutyasétáltatás sem lesz ugyanaz. Nézzétek meg a trailert.

Conan Exiles Sword Ruler

Aggályaid vannak a kardod nagysága miatt? Nem hiszed, hogy a kardod elég nagy? A szomszédodnak nagyobb kardja van mint neked? Nem kell többet aggódnod, hiszen az új Conan Exiles Sword Ruler segítségével bármikor lemérheted kardod nagyságát.

Pokemon Go és az új 8 bites grafika

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Mindig is a leginkább magával ragadó grafikára törekedtek a Pokemon GO csapatánál. Ezért egy teljesen új grafikai motorra váltanak, amivel megtapasztalhatjuk a Pokemon GO játékélményt úgy, mint soha korábban, hála az élvonalbeli 8 bites grafikának.

War Thunder

A 21. század legnagyobb katonai hatalmainak összecsapási során a játékosok küzdeni fognak egymás ellen a világ legerősebb nukleáris tengeralattjáróiban, mindezt reális fizika és modern stratégiai fegyverek segítségével.

World of Warships – Vajon melyik cirkáló illik leginkább a személyiségedhez?

Tudd meg melyik World of Warships cirkáló tükrözi leginkább a személyiségedet, egy kvíz segítségével. Az eredményt pedig oszd meg a barátaiddal.

World of Warcraft – Új Micro-Holiday eventek

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Mostantól, szinte minden nap a World of Warcraft-ban lehetőség nyílik valami dolog megünneplésére, megtalálására, megnyerésére, vagy csak valami elfogadására, ami elküld minket valamit összegyűjteni, amivel aztán megint valami más dolgot kaphatunk. Huh.

Ilyen lesz a Looking for Queue  micro-holiday event, ahol az insta bejárata előtt kell sorban állni. Összesen 4 sorba állhatunk be. DPS, Tank, Healer és egy “Rosz Role-t választottam, hogy gyorsan bejussak” sorban. Vagy ott van a We’re All Elves Now micro-holiday, ahol 3 napra minden faj elf-re változik át. Az összes eventet a fenti link alatt megnézhetitek.

Továbbá egy új ultra realisztikus mount is érkezik a Battle for Azeroth-ban, Sir Buster Fluffybottom.

Elder Scrolls Online

Az összes harci képesség le lesz cserélve kártyákra az Elder Scrolls Online: Legends játékból.

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Warframe – Új genetikai frissítőcsomag a peteknek

Dark Age of Camelot: Legion bemutatása

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban