HírekKiemeltVideók

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Mivel ma április 1-je, bolondok napja van, ezért természetesen mindenki az ökörködés irányába fordult és igen érdekes bejelentések születtek a játékvilágban, bár van köztük, ami meglepetést is okozhat.

Black Desert Online

A Pearl Abyss és a Realplay Parks LLC ma bejelentette, hogy terveik szerint építenek 2 vidámparkot a Black Desert alapján. Az első vidámparkok Dél-Koreában és Kaliforniában épülnek majd meg 2021-ig. Ezen kívül más helyszíneket is számításba vesznek Európában, Oroszországban és Japánban.

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágbanA parkról készült concept art is és ha ez nem lenne elég, akkor jobb ha tudjuk, hogy a projekt korai tervezési fázisa is elindult.

Path of Exiles: Royale

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

A közösségi visszajelzések alapján bejelentette a Path of Exiles csapata, hogy hagyják a francba az Action RPG műfaját és megadják azt a játékosoknak, amit valójában akarnak. Ennek eredményeképp jön létre a Path of Exiles: Royale, egy 100 fős részvételével zajló free-for-all battle royale játék. A dolog már el is indult, elég csak elindítani a klienst és lefrissíteni.

SMITE – Fenrir, a következő isten

EVE Online – Experienced Robus Interactive Companion, azaz ERIC

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Szeretnék az EVE-et testre szabni minden egyes játékos számára, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák. Ezért örömmel jelentik be, hogy megkezdődik egy rendkívül fejlett mesterséges intelligencia bevonása a játékba, ami heti rendszerességgel egyensúlyi változásokat hoz majd a játékba minden vonatkozásban, beleértve a hajókat, modulokat, lőszereket, struktúrákat és NPC-ket.

ERIC egy olyan társ lesz, aki segítséget nyújthat a pilótáknak a növekedésben, miközben megteszik első lépéseiket a New Eden-ben. Amint elstartol áprilisban az ERIC, akkor már lesz néhány alap funkciója, amelyek segítségével az új és tapasztalt pilótákat tanítja majd a különböző rendszerek és szakmák használatára. ERIC gyakorlatilag mindenben képes lesz tanácsot adni és persze remek tanácsot.

World of Warcraft – Battle for Azeroth Patch Notes – Kicsit másképp

Ezzel a javítással teljes támogatást szeretnének adni, azoknak a játékosoknak, akik mindig online szeretnének lenni a játékban. Éppen ezért mostantól, amikor kijelentkezünk a World of Warcraft-ból a karakterünk bent marad a Random BG-n vagy az instákban. Nagyon remélik, hogy mindenki élvezni fogja ezt az újítást.

Egy komplett patch note-ot is kiadtak, amikben olyan tartalmak vannak, mint a Royale Battleground, ahol 99 társunkkal küzdünk addig, amíg csak egy maradhat. Ráadásul hamarosan Android-ra és iOS-ra is megérkezik majd. Vagy a Narcissa’s Black Mirror Toy, amit ha felveszünk, akkor egy DPS meter integrálódik a szociális média felületeinkre, ami ha túl alacsonyra esik, akkor minden való életbeli kapcsolatunk összeomlik.

A class-ok sem maradhattak ki, minden class masszív átalakításokon esik át, például a Mistwearer Monk a SELFIE kamera használatakor azt mondja, hogy “chi”. A teljes listát a fenti linken megtaláljátok.

Neverwinter Academy 2018 – Memóriajáték ikonokból

Mi teszi emlékezetessé a játék ikonjait? Nos mi más, mint egy memóriajáték, amiben a játék ikonjai szerepelnek. Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

World of Tanks: Grand Battle Royale Mode

A Grand Battle Royale móddal egy igen szórakoztató meglepetést kívánnak nyújtani nekünk, miközben továbbra is a fő játékra fókuszálnak. Ezért sajnos a szokásos optimalizáció nem ment végbe, így eléggé instabil élményekkel vár az új játékmód. A hardverkövetelmények magasabbak a megszokottnál, de legalább szórakoztató lesz.

Final Fantasy XIV Online GO! A Gathering jövője

Az új mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy a való életben kimenjünk a nagyvilágba és lightning shard-ot vagy popoto-t gyűjtsünk a telefonunk segítségével. Amit a való életben összegyűjtünk, az a játékba való belépésünk után ott lesz a batyunkban. Ez után az újítás után már az iskolába járás vagy a kutyasétáltatás sem lesz ugyanaz. Nézzétek meg a trailert.

Conan Exiles Sword Ruler

Aggályaid vannak a kardod nagysága miatt? Nem hiszed, hogy a kardod elég nagy? A szomszédodnak nagyobb kardja van mint neked? Nem kell többet aggódnod, hiszen az új Conan Exiles Sword Ruler segítségével bármikor lemérheted kardod nagyságát.

Pokemon Go és az új 8 bites grafika

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Mindig is a leginkább magával ragadó grafikára törekedtek a Pokemon GO csapatánál. Ezért egy teljesen új grafikai motorra váltanak, amivel megtapasztalhatjuk a Pokemon GO játékélményt úgy, mint soha korábban, hála az élvonalbeli 8 bites grafikának.

War Thunder

A 21. század legnagyobb katonai hatalmainak összecsapási során a játékosok küzdeni fognak egymás ellen a világ legerősebb nukleáris tengeralattjáróiban, mindezt reális fizika és modern stratégiai fegyverek segítségével.

World of Warships – Vajon melyik cirkáló illik leginkább a személyiségedhez?

Tudd meg melyik World of Warships cirkáló tükrözi leginkább a személyiségedet, egy kvíz segítségével. Az eredményt pedig oszd meg a barátaiddal.

World of Warcraft – Új Micro-Holiday eventek

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Mostantól, szinte minden nap a World of Warcraft-ban lehetőség nyílik valami dolog megünneplésére, megtalálására, megnyerésére, vagy csak valami elfogadására, ami elküld minket valamit összegyűjteni, amivel aztán megint valami más dolgot kaphatunk. Huh.

Ilyen lesz a Looking for Queue  micro-holiday event, ahol az insta bejárata előtt kell sorban állni. Összesen 4 sorba állhatunk be. DPS, Tank, Healer és egy “Rosz Role-t választottam, hogy gyorsan bejussak” sorban. Vagy ott van a We’re All Elves Now micro-holiday, ahol 3 napra minden faj elf-re változik át. Az összes eventet a fenti link alatt megnézhetitek.

Továbbá egy új ultra realisztikus mount is érkezik a Battle for Azeroth-ban, Sir Buster Fluffybottom.

Elder Scrolls Online

Az összes harci képesség le lesz cserélve kártyákra az Elder Scrolls Online: Legends játékból.

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Warframe – Új genetikai frissítőcsomag a peteknek

Dark Age of Camelot: Legion bemutatása

Nézzük hogyan telik a bolondok napja a játékvilágban

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár