New World: Tesztelőket invitál az Amazon az új MMORPG-hez

Keveset tudni a New World MMORPG-ről, melyet az Amazon Game Studios fejleszt. Ez azonban hamarosan megváltozhat, mivel az Amazon YouTube-felhasználókat hívott meg tesztelésre.

Egy lelkes MMO játékos, Lethality adott ki egy Tweetet pár orája, miszerint izgatottan várja a New World tesztelését. Ráadásul, a játékos már korábban is Tweetelt a játékról, ahol lényegében felhívja az emberek figyelmét, hogy hamarosan kezdődhet a New World tesztelése.

New World: Tesztelőket invitál az Amazon az új MMORPG-hez

Hogy mi is az a New World? Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy Sandbox MMORPG, ami Amerika kolonizációjának idején játszódik és természetfeletti elemek is lesznek benne. Számíthatunk tehát mágiára, sámánokra és különleges relikviákra. A játék állítólag egy kis horrort is fog tartalmazni, és a települések nagyon fontos szerepet fognak játszani.

New World: Tesztelőket invitál az Amazon az új MMORPG-hez

Az Amazon Games Studios nem sokat beszélt eddig a játékról, és egyelőre nincs információ arról, hogy mikor lesz elérhető. Az Amazon nemrég leállította a Breakaway MOBA fejlesztését, de remélhetőleg a New World nem fog hasonló sorsra jutni.

Elképzelhető, hogy ez az esemény, amelyet az Amazon az “Influencerek” számára szervez, többet felfed majd a játékról, sőt, az is elképzelhető, hogy a New World-öt bemutatják az idei E3-on.