Naruto to Boruto: Shinobi Striker – Megjelenés, előrendelés és Uzumaki Edition

A Bandai Namco Entertainment Europe bejelentette, hogy a Naruto to Boruto: Shinobi Striker augusztus 31-én lesz kiadva  PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ennek a mérföldkőnek a megünneplésére új tartalmakat és részleteket fedtek fel az UZUMAKI EDITION-ről, az előrendelésről és a season pass-ról.

Két új karakter, Gaara és Deidara is bemutatásra került a mai trailerben. Gaara az ötödik Kazekage egy védekező típusú harcos, és a Grand Sand Mausoleum támadása korlátozza az ellenfél támadásait. Deidara távolsági harcos, és különleges ninjutsuja olyan klónokat hoz létre, amelyek egy bizonyos idő után felrobbannak, így egy halálos időzített bombává válhat.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker - Megjelenés, előrendelés és Uzumaki Edition

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker-ben, a játékosok képesek lesznek teljesen személyre szabni karekterüket különböző jelmezekkel, fegyverekkel és kiegészítőkkel. Az új trailer három játékmódot is kiemelt – a Flag Battle-t, a Base Battle-t és a Combat Battle-t.

Az új tartalom mellett a Bandai Namco Entertainment Europe bejelentette az UZUMAKI EDITION-t, valamint a season pass és az előrendelés részleteit. Az UZUMAKI EDITION magában foglalja az alapjátékot, valamint a season pass-t és két figurát is. A season pass 9 DLC-t ás egy Great Sages of the Mount Myouboku kiegészítőt tartalmaz. Az előrendelés egy Naruto 7th Hokage ruhát és korai hozzáférést biztosít.