MU Origin – Megérkezett a Summoner

A Webzen mobiljátékához a MU Origin-hez megérkezett legújabb tartalomfrissítésben, amiben elérhetővé vált többek közt a Summoner class.

MU Origin - Megérkezett a Summoner

A Summoner erőteljes mágiát, csodálatos képességeket és szárnyakat is magával hoz, de ez nem minden. Harc közben megidézhet egy Valkyrie-t, aki mágikus sebzésével támogatja őt a harcban. Bárki létrehozhat egy Summonert aki már rendelkezik legalább egy 3 Rebirth feletti lvl1-es karakterrel.

A Sub-character rendszert is hozzáadták a játékhoz, amit egy titkos küldetés és 8 Rebirth után tesz minket képessé, hogy létrehozzunk egy sub-karaktert. Minden karakter egy sub-karakterrel rendelkezhet, ami megosztja vele a nevét és számos funkciót is, beleértve az Achievementeket, peteket, Soul Stone-okat és sok mást. A karakterünk és a sub-karakterünk között a biztonságos zónákban bármikor válthatunk.

Az új frissítés magával hozta a Land of Struggle guild eventet is, ami 6-os guild szinttől érhető el. Az event lehetőséget biztosít arra, hogy guild társainkkal mindenféle szörnnyel és bossal küzdjünk meg. Csak a guild vezér tud bejelentkezni ezekre a csatákra és a 16 legjobb eredményt elért guild bekerül a következő nap tartandó versenyre.

Megérkezett továbbá az új Forge rendszer, West Akeron térképe, új Blood kosztüm és a Three Chicken Brother petek. A játék elérhető Android és iOS rendszerekre is.