HírekKiemeltMMORPGMobileMU Origin

MU Origin – Megérkezett a Summoner

A Webzen mobiljátékához a MU Origin-hez megérkezett legújabb tartalomfrissítésben, amiben elérhetővé vált többek közt a Summoner class.

MU Origin - Megérkezett a Summoner

A Summoner erőteljes mágiát, csodálatos képességeket és szárnyakat is magával hoz, de ez nem minden. Harc közben megidézhet egy Valkyrie-t, aki mágikus sebzésével támogatja őt a harcban. Bárki létrehozhat egy Summonert aki már rendelkezik legalább egy 3 Rebirth feletti lvl1-es karakterrel.

A Sub-character rendszert is hozzáadták a játékhoz, amit egy titkos küldetés és 8 Rebirth után tesz minket képessé, hogy létrehozzunk egy sub-karaktert. Minden karakter egy sub-karakterrel rendelkezhet, ami megosztja vele a nevét és számos funkciót is, beleértve az Achievementeket, peteket, Soul Stone-okat és sok mást. A karakterünk és a sub-karakterünk között a biztonságos zónákban bármikor válthatunk.

Az új frissítés magával hozta a Land of Struggle guild eventet is, ami 6-os guild szinttől érhető el. Az event lehetőséget biztosít arra, hogy guild társainkkal mindenféle szörnnyel és bossal küzdjünk meg. Csak a guild vezér tud bejelentkezni ezekre a csatákra és a 16 legjobb eredményt elért guild bekerül a következő nap tartandó versenyre.

Megérkezett továbbá az új Forge rendszer, West Akeron térképe, új Blood kosztüm és a Three Chicken Brother petek. A játék elérhető Android és iOS rendszerekre is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár