MU Origin – Megérkezett a 3.0-ás frissítés

A Webzen bejelentette, hogy a népszerű mobil MMORPG játékuk, a MU Origin megkapta a 3.0-ás frissítést, amiben új dungik, mountok és a Server Assault Mode is helyet kapott.

MU Origin - Megérkezett a 3.0-ás frissítés

A MU Origin legújabb frissítése elhozott számunkra egy új szerver dungeon-t az Infernal Canyon-t, ahol a játékosok legyőzhetnek mindenféle boss-t és más szerverek játékosaival együtt markolhatják fel a jutalmakat. Az új dungi 3 Rebirth és lvl 60 után válik elérhetővé, legfeljebb öt játékos számára.

Érkezett egy új Mount rendszer is, ami nem csak az utazás gyorsaságát segíti elő, hanem a karakterek értékeinek növelésében is szerepet játszik. Ráadásul minden egyes mount rendelkezik egy speciális képességgel, amit a harc során képes használni.

A frissítéssel érkezett még az Awaken rendszer, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy Awaken köveket aktiváljanak és felturbózzák a felszerelésüket. Ezek a kövek két formában érhetőek el: Támadás és Védelem és olyan tárgyakra tehetjük ezeket, mint a fegyverek, gyűrűk és a páncél.

Az egyik legnagyobb újítás a Server Assault mód, amely segítségével a játékosok más szervereken kereshetnek játékosokat PvP-re. Ahhoz, hogy csatlakozhassunk ehhez az új eseményhez, el kell érnünk a Rebirth 7 Level 55-ös szintet.

Mindezek mellett számos hibajavítás és további fejlesztés is helyet kapott a játékban.