MU Origin – Fortress Raid, rabszolgatartás és sok más az új 2.6-os frissítésben

A Webzen mobiljátékához a MU Origin-hez megérkezett a legújabb 2.6-os frissítés, ami számos újdonságot tartalmaz, hogy ahogy ők fogalmaznak fenntartsák a feszültséget és a versengést.

MU Origin - Fortress Raid, rabszolgatartás és sok más az új 2.6-os frissítésben

A 2.6-os verzióban bemutatkozik a Fortress rendszer, amelyben a játékosok elhelyezhetik háziállataikat a Fortress-ben, hogy aztán küldetéseket hajtsanak végre és boss-okat győzzenek le, napi jutalmakért cserébe. A Fortress Boss Raid akár naponta tízszer is megismételhető.

A másik újdonság a Duelfield. A játékosok immár elfoghatják játékostársaikat, ha nyernek duelben és jutalmakat szerezhetnek azáltal, hogy elküldik őket rabszolgamunkára. Erre csak ugyanazon Rebirth szinttel rendelkező játékosok között van lehetőség. Ha a kijelölt ellenség már rabszolga, akkor a mesterével kell megküzdenünk, hogy átvegyünk őt magunkhoz. Legfeljebb 4 foglyot lehet elfogni és a foglyokat csak a barátaik vagy klántársaik menthetik meg.

Indul egy új bajnokság is, amiben a harc nem csak a játékosok, de a klánok között is elkezdődik, hogy sikeresen meghatározhassák a MU kontinens legjobb klánjainak sorát. A kisebb bajnokság során a klánok folyamatosan haladnak a nagyobb mindent eldöntő bajnokság felé. A csatákat a különleges Olympus csatatéren vívják, ahol a klánok harcolhatnak a templom elfoglalásáért és a zászlók megszerzéséért.

Egy új terület is érkezett East Akeron, ami 13-as Rebirth szinttől érhető el és tier 13-as felszerelést lehet itt farmolni. Az Endless Tower szintjeit megnövelték 150-re, hogy még több kihívás elé álljunk.

A 2.6-os frissítés megünneplésére mindenféle event is indul, ahol értékes jutalmakat szerezhetünk, akárcsak azáltal is, hogy belépünk a játékba.