MU Origin – Force System, Ritual Event és Mount felszerelések érkeztek a 4.0-ás frissítéssel

Röpke két hónapja, hogy megérkezett a Webzen mobiljátékába, a MU Origin-be a 3.0-ás frissítés, de máris köszönthetjük a 4.0-át.

MU Origin - Force System, Ritual Event és Mount felszerelések érkeztek a 4.0-ás frissítéssel

A MU Origin legújabb frissítése olyan tartalmakat hoz el számunkra, mint a Force System, a Ritual eventek, a Guild League Cheer, a Mount felszerelések és még sok más. A Force rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy válasszanak egyet a három különböző Force közül, majd beléphetnek a Force térképre, ahol folytathatják a Force küldetéseket. De ennyi Force egy mondatban elég is. Ezen a térképen mindenféle bossokat győzhetnek le és szerezhetnek általuk erőforrásokat, amikkel fejlesztheti a Force-t.

A Ritual rendszer egy új event, amely a Corps-hoz csatlakozó játékosokat jutalmazza különféle jutalmakkal és címekkel. Ez a Ritual event Október 29-én veszi kezdetét. De természetesen ez még nem minden, hiszen a 4.0-ás frissítés magával hozta még a Mount felszereléseket is, amelyek nem csupán kozmetikai funkciókat látnak el, hanem növelik a karakterünk értékeit is. Összesen 6 féle felszerelést aggathatunk rá szegény hátasunkra, amelyek mindegyike különböző támadási és védekezési lehetőségeket kínál fel. Akik pedig elérnek egy bizonyos szintet ezekkel a felszerelésekkel, speciális buffokat is kapnak majd, amelyek növelhetik a maximális HP-t, extra sebzést adhatnak és így tovább.

A frissítéssel növekszik a maximális szint is, 15 Rebirth-re és lvl100-ra. Természetesen az új frissítés új eventet is magával hoz, és mivel Halloween-i időszak van, így nem nehéz kitalálni, hogy milyen témájú event indul.

A játékot megtaláljátok a Play Áruházban és az iOS store-ban is.