HírekKiemeltMMORPGMobileMu Origin 2

MU Origin 2 – Megvan a zárt béta időpontja

A múlt hónapban írtunk róla, hogy a Webzen bejelentette a következő MU játékát, a MU Origins 2-t. Akkor a zárt béta idejét áprilisra lőtték be, azonban már tudjuk a pontos dátumot is.

MU Origin 2 - Megvan a zárt béta időpontja

Még a bejelentéssel párhuzamosan megnyílt a játék bemutató oldala is, ahol már lehetőségünk is van regisztrálni a bétára, Android és iOS rendszerekkel. A regisztrációhoz szükség lesz koreai telefonszámra is, de az élelmesebbek megoldhatják anélkül is, de legrosszabb esetben megvárjuk, míg hamarosan elindul a játék.

A Webzen a következő szintre lépett és bejelentette a zárt béta pontos időpontját is, ami április 26-a. Nem mellesleg a MU Origin 2 egy továbbfejlesztett grafikai motorral is büszkélkedhet, amelynek létrehozásában olyan híres művészeti projekteken dolgozó emberek segédkeztek, akik kezében korábban az Aion vagy a Blade & Soul is megfordult. Ráadásul a játék is komoly fejlesztéseken ment át, nem véletlen, hogy a honlapjukon MMORPG 2.0-ként hivatkoznak a játékra.

Persze nincs béta bejelentés “új” trailer nélkül, íme:

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár