HírekKiemeltMobileMu Origin 2

MU Origin 2 – Hamarosan zárt bétázik a következő MU játék

Úgy tűnik a Webzen nagyon szereti a MU sorozatát, hiszen ismét tovább bővítik a MU játékok univerzumát, mégpedig a MU Origin 2-vel. A szeretet mellett minden bizonnyal egy zsák pénz is lebeg a szemük előtt, de hát ez már csak így megy.

MU Origin 2 - Hamarosan zárt bétázik a következő MU játék

MU Online, MU Legend, MU Ignition, MU Origin. Van itt már minden és mindenre, amin csak játszani lehet. Gondolom azért nem sok mindenkinek kell bemutatni ezeket a játékokat. A Webzen fellőtte a legújabb üdvöskéjének a MU Origin 2-nek a bemutató oldalát, ami boldogan hirdeti, hogy áprilisban indul a játék zárt béta fázisa. Lesz 5 ezer szerencsés ember, aki be is juthat erre az eseményre és első kézből tapasztalhatja meg a legújabb MU játékélményt.

Ha minden igaz a játék dungeon-öket, különféle class-okat, guildes tartalmakat no és persze PvP-t is tartalmaz majd. A baj az lenne, ha ezeket nem tartalmazná. A nagy durranást azonban a “Cross World” elnevezéű tartalom adja, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy azonos tartalomban vehessenek részt mást szerverekről.

A bemutató oldal mellett érkezett egy rendkívül rövid, ámde lényeges információktól mentes teaser videó is. Ha minden jól megy a játék már 2018 első felében megláthatja a napvilágot végleges formájában.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár