MU Origin 2 – Hamarosan zárt bétázik a következő MU játék

Úgy tűnik a Webzen nagyon szereti a MU sorozatát, hiszen ismét tovább bővítik a MU játékok univerzumát, mégpedig a MU Origin 2-vel. A szeretet mellett minden bizonnyal egy zsák pénz is lebeg a szemük előtt, de hát ez már csak így megy.

MU Origin 2 - Hamarosan zárt bétázik a következő MU játék

MU Online, MU Legend, MU Ignition, MU Origin. Van itt már minden és mindenre, amin csak játszani lehet. Gondolom azért nem sok mindenkinek kell bemutatni ezeket a játékokat. A Webzen fellőtte a legújabb üdvöskéjének a MU Origin 2-nek a bemutató oldalát, ami boldogan hirdeti, hogy áprilisban indul a játék zárt béta fázisa. Lesz 5 ezer szerencsés ember, aki be is juthat erre az eseményre és első kézből tapasztalhatja meg a legújabb MU játékélményt.

Ha minden igaz a játék dungeon-öket, különféle class-okat, guildes tartalmakat no és persze PvP-t is tartalmaz majd. A baj az lenne, ha ezeket nem tartalmazná. A nagy durranást azonban a “Cross World” elnevezéű tartalom adja, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy azonos tartalomban vehessenek részt mást szerverekről.

A bemutató oldal mellett érkezett egy rendkívül rövid, ámde lényeges információktól mentes teaser videó is. Ha minden jól megy a játék már 2018 első felében megláthatja a napvilágot végleges formájában.