MU Legend – Zónák Guide – Ohrdor

A MU Legend-ben a kalandozás is a játék része és a játék által nyújtott óriási kontinens biztos minden kalandor igényeit kielégíti majd. A felfedezésre váró régiókat szeretnénk nektek bemutatni. Az első Enova volt, a második pedig Duelden. A harmadik Litenberg. Most pedig Ohrdor-on a sor. További MU Legend Guide-okat itt találhatsz.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Ohrdor a MU kontinens közepén található hatalmas város, aminek vezetője Dumpain. Jelenleg a kontinens legnagyobb kereskedelmi központja és mindenfélét állítanak itt elő az egész világ számára. Ohrdor egy kereskedelmi kikötő egy hatalmas kereskedelmi területen.

Ezek a Port District, Central District és a Commercial District. Ohrdor-on keresztül léphetünk be a Duty szobájába, ahol hozzáférhetünk különböző küldetésekhez és a Hall of Light-ba, ahol megtanulhatjuk vagy törölhetjük az expert képességeinket.

MU Legend - Zónák Guide - Ohrdor

A nagy városban utazásaink megkönnyítik a Travel Gateway pontok, amiknek segítségével gyorsabban elérhetünk egyik pontról a másikra.

MU Legend - Zónák Guide - Ohrdor

MU Legend - Zónák Guide - Ohrdor

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.