GuideHírekKiemeltMMORPGMU LegendMULegendGuide

MU Legend – Zónák Guide – Ohrdor

A MU Legend-ben a kalandozás is a játék része és a játék által nyújtott óriási kontinens biztos minden kalandor igényeit kielégíti majd. A felfedezésre váró régiókat szeretnénk nektek bemutatni. Az első Enova volt, a második pedig Duelden. A harmadik Litenberg. Most pedig Ohrdor-on a sor. További MU Legend Guide-okat itt találhatsz.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Ohrdor a MU kontinens közepén található hatalmas város, aminek vezetője Dumpain. Jelenleg a kontinens legnagyobb kereskedelmi központja és mindenfélét állítanak itt elő az egész világ számára. Ohrdor egy kereskedelmi kikötő egy hatalmas kereskedelmi területen.

Ezek a Port District, Central District és a Commercial District. Ohrdor-on keresztül léphetünk be a Duty szobájába, ahol hozzáférhetünk különböző küldetésekhez és a Hall of Light-ba, ahol megtanulhatjuk vagy törölhetjük az expert képességeinket.

MU Legend - Zónák Guide - Ohrdor

A nagy városban utazásaink megkönnyítik a Travel Gateway pontok, amiknek segítségével gyorsabban elérhetünk egyik pontról a másikra.

MU Legend - Zónák Guide - Ohrdor

MU Legend - Zónák Guide - Ohrdor

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár