GuideHírekKiemeltMMORPGMULegendGuide

MU Legend – Zónák Guide – Litenberg

A MU Legend-ben a kalandozás is a játék része és a játék által nyújtott óriási kontinens biztos minden kalandor igényeit kielégíti majd. A felfedezésre váró régiókat szeretnénk nektek bemutatni. Az első Enova volt, a második pedig Duelden. És most elérkeztünk Litenberg-be is. Ezen kívül még Ohrdor vár rád. További MU Legend Guide-okat itt találhatsz.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Litenberg északi részén élnek a Dracanok, akik nagyra értékelik az erőt és a bátorságot. Az emberi mágusok által alapított Mediah magában foglalja a déli területet és a kontinenst két részre osztja.

Litenberg kontinens térképe

MU Legend - Zónák Guide - Litenberg

Litenberg nyolc régióra oszlik. Ezek Qwyinan Village, Kanturu Musai, Wallkreiger Ruins, Sanguine Highlands, Mining Gorge, War Shelter, Sanctum of Elders és Ice Lake Plain, ahol a sárkányok és mutáns szörnyek éldegélnek nagy boldogságban.

Qwyinan városa

A Dracanok városa Qwyinan jelenleg veszélyben van a sárkányok és a különböző mutáns szörnyek miatt, akik a környező régiókban tanyáznak. A Dracanok általában bizalmatlanok az idegenek és más fajokkal szemben, ám Dracan Knight Commander Chaisong félretette ezeket az érzéseit és szövetkezett Mediah királysággal, hogy megakadályozza Qwyinan bukását.

MU Legend - Zónák Guide - Litenberg

Az utak amik Ice Lake Plain, Wallkreiger Ruins és Mining Gorge felé vezetnek Qwyinan városából indulnak ki. A város kereskedelmi negyedében továbbá a szokásos kereskedők is megtalálhatók. Ha el akarnánk verni valahol a pénzünk.

MU Legend - Zónák Guide - Litenberg

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár