MU Legend – Zónák Guide – Litenberg

A MU Legend-ben a kalandozás is a játék része és a játék által nyújtott óriási kontinens biztos minden kalandor igényeit kielégíti majd. A felfedezésre váró régiókat szeretnénk nektek bemutatni. Az első Enova volt, a második pedig Duelden. És most elérkeztünk Litenberg-be is. Ezen kívül még Ohrdor vár rád. További MU Legend Guide-okat itt találhatsz.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Litenberg északi részén élnek a Dracanok, akik nagyra értékelik az erőt és a bátorságot. Az emberi mágusok által alapított Mediah magában foglalja a déli területet és a kontinenst két részre osztja.

Litenberg kontinens térképe

MU Legend - Zónák Guide - Litenberg

Litenberg nyolc régióra oszlik. Ezek Qwyinan Village, Kanturu Musai, Wallkreiger Ruins, Sanguine Highlands, Mining Gorge, War Shelter, Sanctum of Elders és Ice Lake Plain, ahol a sárkányok és mutáns szörnyek éldegélnek nagy boldogságban.

Qwyinan városa

A Dracanok városa Qwyinan jelenleg veszélyben van a sárkányok és a különböző mutáns szörnyek miatt, akik a környező régiókban tanyáznak. A Dracanok általában bizalmatlanok az idegenek és más fajokkal szemben, ám Dracan Knight Commander Chaisong félretette ezeket az érzéseit és szövetkezett Mediah királysággal, hogy megakadályozza Qwyinan bukását.

MU Legend - Zónák Guide - Litenberg

Az utak amik Ice Lake Plain, Wallkreiger Ruins és Mining Gorge felé vezetnek Qwyinan városából indulnak ki. A város kereskedelmi negyedében továbbá a szokásos kereskedők is megtalálhatók. Ha el akarnánk verni valahol a pénzünk.

MU Legend - Zónák Guide - Litenberg

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.