GuideHírekKiemeltMMORPGMU LegendMULegendGuide

MU Legend – Zónák Guide – Duelden

A MU Legend-ben a kalandozás is a játék része és a játék által nyújtott óriási kontinens biztos minden kalandor igényeit kielégíti majd. A felfedezésre váró régiókat szeretnénk nektek bemutatni. Az első Enova volt, a második pedig Duelden. A Harmadik pedig Litenberg. Ezen kívül még Ohrdor vár rád. További MU Legend Guide-okat itt találhatsz.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Duelden meleg éghajlatáról a bőséges legelőkről és a hatalmas és termékeny síkságairól ismert. A kapcsolata Litenberg-el a másik kontinenssel kevésbé volt jó az élelmiszer hiány miatt fellépő invázió miatt. Most azonban együttműködnek a Lorencia elleni küzdelemben.

Duelden kontinens térképe

MU Legend - Zónák Guide - Duelden

Duelden négy területre oszlik, amik Tempano városával kezdődnek. Bredrice Plains, ahol a gonosz energiával fertőzött szörnyeket találjuk, Karolsandria és Salormis.

Tempano városa

Tempano városa a Duelden Szövetség legfontosabb városa, amely Lorencia Királyság ellen harcol. A város a Tempanoi kikötőn keresztül kereskedik más országokkal, ami az elmúlt időszakban egyre aktívabbá vált.

MU Legend - Zónák Guide - Duelden

Tempano városának központjában van a Tempano tér, ahonnan elérhető a feltámadási pont, a külföldiek lakóhelye, a kereskedelmi negyed és a kikötő is.

MU Legend - Zónák Guide - Duelden

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár