MU Legend – Zónák Guide – Duelden

A MU Legend-ben a kalandozás is a játék része és a játék által nyújtott óriási kontinens biztos minden kalandor igényeit kielégíti majd. A felfedezésre váró régiókat szeretnénk nektek bemutatni. Az első Enova volt, a második pedig Duelden. A Harmadik pedig Litenberg. Ezen kívül még Ohrdor vár rád. További MU Legend Guide-okat itt találhatsz.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Duelden meleg éghajlatáról a bőséges legelőkről és a hatalmas és termékeny síkságairól ismert. A kapcsolata Litenberg-el a másik kontinenssel kevésbé volt jó az élelmiszer hiány miatt fellépő invázió miatt. Most azonban együttműködnek a Lorencia elleni küzdelemben.

Duelden kontinens térképe

MU Legend - Zónák Guide - Duelden

Duelden négy területre oszlik, amik Tempano városával kezdődnek. Bredrice Plains, ahol a gonosz energiával fertőzött szörnyeket találjuk, Karolsandria és Salormis.

Tempano városa

Tempano városa a Duelden Szövetség legfontosabb városa, amely Lorencia Királyság ellen harcol. A város a Tempanoi kikötőn keresztül kereskedik más országokkal, ami az elmúlt időszakban egyre aktívabbá vált.

MU Legend - Zónák Guide - Duelden

Tempano városának központjában van a Tempano tér, ahonnan elérhető a feltámadási pont, a külföldiek lakóhelye, a kereskedelmi negyed és a kikötő is.

MU Legend - Zónák Guide - Duelden

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.