MU Legend – Részben javították a Dark Horse bugot

Túl vagyunk az eheti karbantartáson és végre valami kézzelfogható változás is történt a MU Legend-ben. Bár teljesen elégedettek még most sem lehetünk.

MU Legend - Részben javították a Dark Horse bugot

A szokásos apró hibajavítások mellett, mint például rendszer és hibaüzenetek javítása, vagy a zónák közti teleportok alatt előforduló fekete képernyő felbukkanása mellett, ezen a héten ráfordultak a Dark Lord “egyik szemem sír a másik nevet” hibájára is, aminek hála a Dark Horse képesség igen népszerű volt az elmúlt időszakban.

A történet érdekessége csupán annyi, hogy a Webzen a saját elmondása szerint nem tudta teljes mértékben elhárítani a bugot, ami ugye annyi, hogy a Dark Horse képességéből adódó előny mellett, továbbra is lehet minden skillt használni, amit amúgy nem lehetne. Ennek indokaként annyit hoztak fel, hogy a probléma összetettebb volt, mint számítottak rá.

És bár teljes mértékben nem tudták elhárítani a hibát, azonban az eheti frissítéssel érkezett egy kis javítás, aminek hála a játék érzékeli, ha a hatás még fent van, viszont mi már nem ülünk a Dark Horse-on. Ebben az esetben automatikusan újra alánk rakja a lovat.

A semminél ez is több. Bár elgondolkodtató mindenesetre.

További hírekért és leírásokért ne felejtsd el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozz, hogy új barátokra lelj.