HírekKiemeltMMORPGMU Legend

MU Legend – Részben javították a Dark Horse bugot

Túl vagyunk az eheti karbantartáson és végre valami kézzelfogható változás is történt a MU Legend-ben. Bár teljesen elégedettek még most sem lehetünk.

MU Legend - Részben javították a Dark Horse bugot

A szokásos apró hibajavítások mellett, mint például rendszer és hibaüzenetek javítása, vagy a zónák közti teleportok alatt előforduló fekete képernyő felbukkanása mellett, ezen a héten ráfordultak a Dark Lord “egyik szemem sír a másik nevet” hibájára is, aminek hála a Dark Horse képesség igen népszerű volt az elmúlt időszakban.

A történet érdekessége csupán annyi, hogy a Webzen a saját elmondása szerint nem tudta teljes mértékben elhárítani a bugot, ami ugye annyi, hogy a Dark Horse képességéből adódó előny mellett, továbbra is lehet minden skillt használni, amit amúgy nem lehetne. Ennek indokaként annyit hoztak fel, hogy a probléma összetettebb volt, mint számítottak rá.

És bár teljes mértékben nem tudták elhárítani a hibát, azonban az eheti frissítéssel érkezett egy kis javítás, aminek hála a játék érzékeli, ha a hatás még fent van, viszont mi már nem ülünk a Dark Horse-on. Ebben az esetben automatikusan újra alánk rakja a lovat.

A semminél ez is több. Bár elgondolkodtató mindenesetre.

További hírekért és leírásokért ne felejtsd el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozz, hogy új barátokra lelj.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár