HírekKiemeltMMORPGMU Legend

MU Legend – Nézzük, hogyan is lesz a szerverek összevonása

Azt már tudjuk, hogy a MU Legend-ben összevonásra kerülnek szerverek,  viszont most már azt is tudjuk, hogyan fog ez konkrétan lezajlani.

MU Legend - Nézzük, hogyan is lesz a szerverek összevonása

Maga az összevonás a március 13-i karbantartás során fog lezajlani. Az összes “öreg” szervert összevonják egy új szerverbe régiónként, ami ezek után megkapja a “Legacy Server” jelzőt. A szerverek összevonása utáni héten, március 20-án érkezik a Spellbinder, amivel egy időben új szerverek is indulnak a “tiszta lappal kezdés” jegyében.

A szerverösszevonás során az alábbi folyamat zajlik majd le:

  • Duprian / Lunedill / Icarus / Muren szerverekből lesz a Zephiros Legacy Server az EU régióban.
  • Muspell / Lenavis / Anilata / Dullahan szerverekből lesz a Sezak Legacy Server a US régióban

Lesznek tartalmak, amik minden gond nélkül átkerülnek az új szerverre az összevonás után, viszont lesz olyan, ami resetelődik. Ezeknek a listáját megtaláljátok a hivatalos oldalon.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár