MU Legend – Megérkezett Koreában az új class, a Black Phantom!

Nagyjából két hete írtunk róla, hogy a Webzen bejelentette a MU Legend következő játszható karakterét, a Black Phantom személyében. Jelentjük Koreában már javában csapatják vele.

MU Legend - Megérkezett Koreában az új class, a Black Phantom!

Nem kellett sokat várniuk Koreában a bejelentés után, hiszen mindössze két héttel utána már kézhez is kapták az új class-t. A Black Phantom, ahogy arról már megemlékeztünk a legutóbb is, egy harcias kislány, aki tökéletesen bánik a sötét mágiával és erőteljes területi sebzéseket képes kiosztani általa.

Sajnos az új class még csak Koreában elérhető, viszont legalább annyit már tudhatunk, hogy a Black Phantom mellett kaptak egyéb tartalmi bővítéseket is a koreaiak. Megnövelték a szinthatárt és új zónákat is beraktak nekik a játékba, a velük járó új dungikkal és bossokkal. Nem akarnánk nagy találgatásokba kezdeni, hogy hozzánk mikor érkezhet meg a Black Phantom. Majd egyszer.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.