HírekKiemeltMMORPGMU Legend

MU Legend – Megérkezett a Faction War

Hogy a Webzen hivatalos hírét idézzem, csupán 2 hónappal a hivatalos nyílt béta után már meg is érkezett a Faction War a MU Legend-be.

MU Legend - Megérkezett a Faction War

A Webzen Dublin ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy ez az izgalmas frissítés teljessé teszi a MU Legend nyílt bétás verzióját és nagyon kíváncsiak a globális reakciókra. A MU Legend csapata még a múlt hét folyamán összeállított egy két részes leírást a Facton War menetéről és jutalmairól. Ezekről mi is megemlékeztünk, itt megtaláljátok az 1. részt, itt pedig a 2. részt.

Az ünnepi event alatt kifogytak a mézeskalácsból is, így az ünnepi event véget ért, új nem érkezett a helyére. A szokásosnál több hibajavítást is eszközöltek, amik között a néhány Aukciósházi bug is szerepel, de a Darkhorsebug-ot is javították. 1vs 1 Duelekben a visszaszámláló hibáját is javították, valamint az esetenként előforduló hibát, hogy a torunament területéről a meccs végén nem került kirúgásra a karakter.

Az ismert hibák egyikét is megemlítették, ez pedig a 3 vs 3 módban történő rendszeres disconnect-ek esete. Ígéretük szerint a lehető leghamarabb foglalkoznak ezzel a problémával.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár