MU Legend – Megérkezett a Faction War

Hogy a Webzen hivatalos hírét idézzem, csupán 2 hónappal a hivatalos nyílt béta után már meg is érkezett a Faction War a MU Legend-be.

MU Legend - Megérkezett a Faction War

A Webzen Dublin ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy ez az izgalmas frissítés teljessé teszi a MU Legend nyílt bétás verzióját és nagyon kíváncsiak a globális reakciókra. A MU Legend csapata még a múlt hét folyamán összeállított egy két részes leírást a Facton War menetéről és jutalmairól. Ezekről mi is megemlékeztünk, itt megtaláljátok az 1. részt, itt pedig a 2. részt.

Az ünnepi event alatt kifogytak a mézeskalácsból is, így az ünnepi event véget ért, új nem érkezett a helyére. A szokásosnál több hibajavítást is eszközöltek, amik között a néhány Aukciósházi bug is szerepel, de a Darkhorsebug-ot is javították. 1vs 1 Duelekben a visszaszámláló hibáját is javították, valamint az esetenként előforduló hibát, hogy a torunament területéről a meccs végén nem került kirúgásra a karakter.

Az ismert hibák egyikét is megemlítették, ez pedig a 3 vs 3 módban történő rendszeres disconnect-ek esete. Ígéretük szerint a lehető leghamarabb foglalkoznak ezzel a problémával.