MU Legend – Megérkezett a Spellbinder és egy új dungeon

Elérkezett a nagy nap ismét a MU Legend-ben, ugyanis ezen a napon megérkezett az ötödik játszható karakter a játékba a Spellbinider.

MU Legend - Megérkezett a Spellbinder és egy új dungeon

A Spellbinder egy merőben új játékélményt biztosít a játékosoknak, hiszen egy támogató varázslóról beszélünk, aki nagy hatókörű CC képességekkel rendelkezik, a pusztító varázslatai mellett. Erős PvE és PvP képességeivel a Spellbinder-t egész biztosan hamarosan megtalálhatjuk a ranglistákon a játékban.

A MU Legend csapata indított egy Facebook albumot is, ami a Spellbinder képességeit részletezi. Továbbá még múlt héten egy trailert is kidobtak, amiről ha valaki lemaradt most akár meg is nézheti.

Dennis Czybulka a Webzen Dublin ügyvezetője a következőket nyilatkozta: ” A tesztelés során a Spellbinder ereje a PvP csatákban azt jelenti, hogy a PvE dungikban is vonzó csapattaggá válik”.

A Spellbinder mellett egyéb újdonság is érkezett ma a játékba. Ez pedig a Lupa’s Ancient Archieve. Ezt a dungeont a meglévő Epic dungik frissítése is kíséri, amik ezáltal 5 új nehézségi szintet is kapnak. Valamint további Achievementek is bekerülnek a játékba és új Set és Mythic tárgyak is. Ha ez nem lenne elég, akkor egy új Faction War szezon is a kezdetét veszi.

Mindezt megkoronázandó, új eventek is indulnak. Köztük az új karakter létrehozásáért járó jutalmak, illetve azok is jutalmakat kapnak akik utoljára március 7-e előtt játszottak. A Spellbinder érkezésének megünneplésére is indult egy új event a “The Chakram Event”. Az eventekről itt találtok részletes leírást.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.