HírekKiemeltMMORPGMU Legend

MU Legend – Megérkezett a Spellbinder és egy új dungeon

Elérkezett a nagy nap ismét a MU Legend-ben, ugyanis ezen a napon megérkezett az ötödik játszható karakter a játékba a Spellbinider.

MU Legend - Megérkezett a Spellbinder és egy új dungeon

A Spellbinder egy merőben új játékélményt biztosít a játékosoknak, hiszen egy támogató varázslóról beszélünk, aki nagy hatókörű CC képességekkel rendelkezik, a pusztító varázslatai mellett. Erős PvE és PvP képességeivel a Spellbinder-t egész biztosan hamarosan megtalálhatjuk a ranglistákon a játékban.

A MU Legend csapata indított egy Facebook albumot is, ami a Spellbinder képességeit részletezi. Továbbá még múlt héten egy trailert is kidobtak, amiről ha valaki lemaradt most akár meg is nézheti.

Dennis Czybulka a Webzen Dublin ügyvezetője a következőket nyilatkozta: ” A tesztelés során a Spellbinder ereje a PvP csatákban azt jelenti, hogy a PvE dungikban is vonzó csapattaggá válik”.

A Spellbinder mellett egyéb újdonság is érkezett ma a játékba. Ez pedig a Lupa’s Ancient Archieve. Ezt a dungeont a meglévő Epic dungik frissítése is kíséri, amik ezáltal 5 új nehézségi szintet is kapnak. Valamint további Achievementek is bekerülnek a játékba és új Set és Mythic tárgyak is. Ha ez nem lenne elég, akkor egy új Faction War szezon is a kezdetét veszi.

Mindezt megkoronázandó, új eventek is indulnak. Köztük az új karakter létrehozásáért járó jutalmak, illetve azok is jutalmakat kapnak akik utoljára március 7-e előtt játszottak. A Spellbinder érkezésének megünneplésére is indult egy új event a “The Chakram Event”. Az eventekről itt találtok részletes leírást.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár