MU Legend – Faction War 2. rész

Homil ismét tollat ragadott és leírta nekünk a MU Legend Faction War-ral kapcsolatos további információit. Az első részben csak nagy vonalakban vázolta a dolgokat, azonban most részletekbe menően is belemerült.

MU Legend - Faction War 2. rész

Itt az idő, hogy közelebbről is megnézzük az új tartalmat. Hogyan foglalhatunk el egy területet, milyen előnyöket kaphatunk, hogyan játszik szerepet a Follower System a MU Legend játékmenetében. Néhány tippet is kapunk, amik által könnyebben megismerhetjük az új tartalmat és stratégiai előnyt biztosíthatnak más játékosokkal szemben.

A Faction War részletei

A Faction War legfontosabb forrása a Guild Trophy. Mik is ezek? A Faction War-ban való részvételhez Guild Trophy-k szükségesek. Ezeket kell gyűjteniük a klántagoknak játék közben és az új Trophy Donation funkción keresztül beadni a klánba. Guild Trophy-t számos úton szerezhetünk, például Mythic Dungeon Cube-ból, Field Boss Cube-ból, Lupa’s Library Cube-ból, Lupa’s Labyrinth Cube-ból.

MU Legend - Faction War 2. rész

Most biztos az jár a fejedben, hogy a Trophy gyűjtés túlságosan függ RNGesus jókedvétől. Igazad van! Ha nem vagy hardcore játékos úgy érezheted, hogy a Trophy adományozásod nem lesz túl sikeres. Éppen ezért a Dukan és Trilgard duo Ohrdor Commerical District területén árusít Trophy Token-t.

MU Legend - Faction War 2. rész MU Legend - Faction War 2. rész

A Faction War frissítés után, csak abból szerezhető 3 Trophy Token, hogy beszélünk az NPC-kkel az alap bemutató küldetések során. Szóval ne hagyja ki senki.

MU Legend - Faction War 2. rész

Mire is valók a Guild Trophy-k?

Most hogy már van néhány Guild Trophy a klánban a klántagoknak köszönhetően, elkezdhetünk rajta agyalni, hogy mit is kell csinálni ezekkel? A Guild Trophy nem más, mint az a pénznem, amivel a Faction War versenyekre jelentkezel. Ahhoz, hogy a kinézett területet el tudjuk foglalni a Faction War-ban be kell jelentkezni az adott területnek megfelelő versenyre. A klánvezér a Guild Trophy-kkal pályázik a megfelelő versenyre. Legfeljebb 16 klán nevezhet be ugyanarra a területre. Természetesen előfordulhat az, hogy több mint 16 klán jelentkezik egy-egy területi versenyre. Ebben az esetben a 16 legtöbb Guild Trophy-val rendelkező klán megy át a rostán. Olyan ez mint a zárt licitálás, ahol nem tudhatod, hogy milyen ajánlatot tett a többi résztvevő. Ha valamelyik klán megnyeri a versenyt a jutalma a befizetett Trophy-k számától is függ.

Jobb terület, nagyobb támadó egység

Ha egy klán pályázása elfogadásra került, akkor a klánnak részt kell vennie egy előzetes mérkőzésen. A mérkőzés lejátszásához ki kell állítani egy támadó egységet a klántagokból, aminek mérete annál nagyobb lehet, minél jobb területre pályáztunk. Egy 1 csillagos területnek 5 játékosra van szüksége, egy 2 csillagos területnek 10 játékosra és egy 3 csillagos területnek 20 játékosra van szüksége egy támadó egységben. Tehát még egy 5 tagú klánnak is van esélye, hogy elfoglaljon egy területet. Az 1 csillagos területek versenyén minden mérkőzés 5v5 meccs, függetlenül a részt vevő klánok méretétől és harci erejétől. A 3 csillagos területek mérkőzése azonban már sokkal nehezebb, hiszen 20 combos embert kell kiállítani. A 3 csillagos területek hatalmas előnyükkel járnak, viszont arányosan nehezebb is elfoglalni azokat.

Legyél ott amikor kell, a pontosság kulcsfontosságú

Tegyük fel, hogy összegyűjtöttük az összes Guild Trophy-t, fel van állítva a támadó egység és minden szükséges előkészületet megtettünk. Ez mind hiábavaló volt, ha nem vagyunk ott időben a mérkőzés kezdetekor. Ezért mindig időben menjünk el az arénába.

MU Legend - Faction War 2. rész

Minden támadó egységnek eltérő versenyprogramja van, attól függően, hogy hány klán jelentkezett az adott területre. Ezért nagyon fontos, hogy mindig ellenőrizzük a menetrendet, amit egyébként számos értesítés és útmutatás is segíteni fog.

Nézzük az előnyöket

A Faction War során elnyert területek előnyei nem pusztán csecsebecsék, amiket más módon is megszerezhetőek. Ezek az előnyök átalakíthatják a karaktered fejlődését.

Transcend felszerelés

A frissítés után lehetőség van Transcendent Stone Fragment gyűjtésére a felszerelések lebontásával. ezeket a Fragment-eket használhatjuk Transcendent Stone gyártására, amiknek a segítségével a felszerelésünket feltölthetjük Transcendent Stat-tal. A Transcendent Stat azonban önmagában nem jó. Meg kell ezt erősítenünk az Intensification Stones használatával, ami stat boost effekteket eredményez.

MU Legend - Faction War 2. rész  MU Legend - Faction War 2. rész

A Transcendent Stone-t akár 12 alkalommal is fel lehet erősíteni. A Stat-ok minden egyes fokozaton véletlenszerűen erősödik, ami elég nagy kihívás elé állít minket. Azonban a Transcendent Stone jelentősen növeli a fegyverek támadási erejét és a páncélok HP értékét, valamint az ékszerek sebzés csökkentő értékét.

MU Legend - Faction War 2. rész

Intensification Stone gyártás

De honnan is jönnek ezek az Intensification Stone-ok? A területek elfoglalásával lehet megszerezni hozzá a képességet. Az Artifact Alchemy-hez hasonlóan az Intensification Stone is bizonyos időn belül készül el.

MU Legend - Faction War 2. rész

A Transcendet Stone-ok 3 Tier-ből állnak: Tier 1, Tier 2, Tier 3. Az Intensification Stone szintén több szinttel rendelkezik: Hero, Legendary és Ancient. A legjobb Transcendent Stone gyártásának útja a legjobb Intensification Stone gyártása. Minél jobb minőségű az elfoglalt területünk, annál több Intensification Stone-t gyárthatunk.

MU Legend - Faction War 2. rész

Contribution Shop

A Faction War frissítés eljövetelével, végre elkölthetjük azokat a Contribution pontokat, amiket eddig nem tudtunk felhasználni a játékban. Minden területen találhatunk egy Contribution Merchant-ot, ahol széles választékát találhatjuk az egyedi holmiknak, természetesen Contribution pontért cserébe. A készletek a jövőben bővülni fognak.

MU Legend - Faction War 2. rész

Equipment Fusion

Ez a rendszer lehetővé teszi egy új felszerelés létrehozását több hasonló típusú felszerelés egybeolvasztásával. A felszerelések összeolvasztásával egy azonos kategóriájú felszerelést kapunk véletlenszerűen. Ha szerencsénk van, nagyon értékes darabokat is kifoghatunk.

MU Legend - Faction War 2. rész

Területek fokozatai és előnyei

  • A területek minősége befolyásolja, hogy hány alkalommal lehet erősíteni a Transcendent Stone-t
  • A területek minősége befolyásolja, hogy hány Intensification Stone-t lehet legyártani egyszerre
  • A területek minősége befolyásolja, hogy mennyi alapanyag kell az Item Fusion használatához
  • A területek minősége befolyásolja a Contribution Shop termékeinek minőségét

Follower rendszer

Az új frissítéssel érkezik a Follower rendszer is, ami azoknak segít, akik nincsenek klánban. Azok a karakterek, amelyek klán híján nem rendelkeznek területtel, foghatják magukat és elkezdhetnek követni egy klánt, ezáltal hozzáférve sok mindenhez. Ráadásul még jóváhagyási folyamat sem kell hozzá. Egyszerűnek hangzik igaz? Viszont mindez nincs ingyen. Ahhoz, hogy valaki Follower lehessen, Trophy Token-t kell fizetnie. Ha Follower státusza van valakinek, akkor hozzáférhet a klánterület adta előnyök egy részéhez, persze nem mindenhez. A Follower státusz nem jár együtt a klántagsággal.

MU Legend - Faction War 2. rész

Ha tettszett a cikk és kíváncsi vagy még többre a MU Legend-el kapcsolatban, akkor ne felejtsd el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozz, hogy új barátokra lelj.