HírekMMORPGMU Legend

MU Legend – Webzen évértékelés és jövőbetekintés

Kiadta rövid évértékelését a Webzen a MU Legend-el kapcsolatban, amiből megtudhatjuk, hogy milyen keményen dolgoztak egész évben a játékon és az angol fordításon.

MU Legend - Webzen évértékelés és jövőbetekintés

Megemlítik a hibákat is amiket elkövettek és a rengeteg csaló is szóba került, akik ellen továbbra is küzdenek majd csak úgy mint eddig. Na de ennyit erről, nézzük inkább azt ami érdekelhet is valakit. Ez pedig a játék jövője. Mire számíthatunk 2018-ra. Nos úgy tűnik nem túl sok mindenre.

Aki követi a Facebook oldalukat az már tisztában lehet vele, hogy hamarosan érkezik a játékba a Faction War Tournament. Ez jó hír a klánoknak és a klánvezéreknek is, hiszen kiélhetik a világuralom iránti olthatatlan szomjukat és leigázhatják a többi klánt. És mivel a Webzen tisztában van vele, hogy milyen frusztráló várni egy-egy új tartalmat, ezért erre a frissítésre csak néhány hetet kell várni, ugyanis januárban már meg is érkezik hozzánk.

A játékosok már a CBT óta kérdezgetik, hogy mikor lesz elérhető a Spellbinder class. Nos úgy tűnik az elkövetkező hónapokban ez is megtörténik és végre a játékosok magukra húzhatják a Spellbinder szerepét is.

A 2018-as év későbbi részében megnyílnak új területek is, ezáltal még nagyobbá válik a felfedezhető terület, amiből kifolyólag erősebbé is válhatunk. Ezek mellett számos eseménnyel is készülnek és rendesen meg akarják majd ünnepelni a MU Legend első születésnapját is.

A 2017-es év valóban izgalmas volt mindenki számára, de reméljük a 2018-as nem csak azért lesz az, mert hónapokat várunk majd egy-egy kis tartalmi frissítésre.

Aki további hírekre kíváncsi a MU Legend-el kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár