MU Legend – Webzen évértékelés és jövőbetekintés

Kiadta rövid évértékelését a Webzen a MU Legend-el kapcsolatban, amiből megtudhatjuk, hogy milyen keményen dolgoztak egész évben a játékon és az angol fordításon.

MU Legend - Webzen évértékelés és jövőbetekintés

Megemlítik a hibákat is amiket elkövettek és a rengeteg csaló is szóba került, akik ellen továbbra is küzdenek majd csak úgy mint eddig. Na de ennyit erről, nézzük inkább azt ami érdekelhet is valakit. Ez pedig a játék jövője. Mire számíthatunk 2018-ra. Nos úgy tűnik nem túl sok mindenre.

Aki követi a Facebook oldalukat az már tisztában lehet vele, hogy hamarosan érkezik a játékba a Faction War Tournament. Ez jó hír a klánoknak és a klánvezéreknek is, hiszen kiélhetik a világuralom iránti olthatatlan szomjukat és leigázhatják a többi klánt. És mivel a Webzen tisztában van vele, hogy milyen frusztráló várni egy-egy új tartalmat, ezért erre a frissítésre csak néhány hetet kell várni, ugyanis januárban már meg is érkezik hozzánk.

A játékosok már a CBT óta kérdezgetik, hogy mikor lesz elérhető a Spellbinder class. Nos úgy tűnik az elkövetkező hónapokban ez is megtörténik és végre a játékosok magukra húzhatják a Spellbinder szerepét is.

A 2018-as év későbbi részében megnyílnak új területek is, ezáltal még nagyobbá válik a felfedezhető terület, amiből kifolyólag erősebbé is válhatunk. Ezek mellett számos eseménnyel is készülnek és rendesen meg akarják majd ünnepelni a MU Legend első születésnapját is.

A 2017-es év valóban izgalmas volt mindenki számára, de reméljük a 2018-as nem csak azért lesz az, mert hónapokat várunk majd egy-egy kis tartalmi frissítésre.

Aki további hírekre kíváncsi a MU Legend-el kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.