HírekKiemeltMMORPGMU Legend

MU Legend – Érkezik a Spellbinder!

Hamarosan új class-t köszönthetünk a MU Legend-ben a Spellbinder személyében. Ez lesz a játék 5. játszható karaktere.

MU Legend - Érkezik a Spellbinder!

A Webzen ma jelentette be, hogy a MU Legend hamarosan egy új class-al bővül. Ez pedig a Spellbinder lesz, ami márciusban érkezik a játékba. A Spellbinder egy support mage, aki pszichikai erőt alkalmaz az ellenségeivel szemben. Ezt levitáló kardok és fegyverek irányításával teszi meg. Képes az ellenségei nagy csoportját összezavarni és segíteni csapattársait. Képességei az 1v1-es küzdelmek során sem hagyják őt cserben. Képességei tökéletesen kiegészítik a MU Legend-ben már megtalálható többi class képességeit.

Természetesen egy trailer-t is kaptunk az új class bejelentésének alkalmából. A MU Legend csapata az elkövetkező hetekben részletesen ismertetni fogja a Spellbinder képességeit és játékstílusát.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében. További Guide-okat itt találhatsz.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár