MU Legend – Érkezik a Fire, Ice és Death Dungeon

Hamarosan új dungikkal bővül a Webzen MU Legend MMORPG-je. Az dungik mellett számos új küldetés is érkezik, no meg a Black Marketeer is.

MU Legend - Érkezik a Fire, Ice és Death Dungeon

Kezdésnek itt van nekünk a Fire Demon Cave és az Ice Demon Cave. Mindkét dungeon elérhető a Rift Research Society-n keresztül. A dungik nehézsége miatt ide legalább 180,000 Combat Power szükséges a belépéshez. Amint beléptünk a dungiba meg kell találnunk a kulcs szörnyet. A többi dungival ellentétben itt a kulcsot őrző szörnyeknek valamivel masszívabb ráhatásra van szüksége, mielőtt megmutatják magukat. A másik fontos funkció ezekben a dungikban, azok a küldetések, amelyek arról szólnak, hogy “öljük meg a kulcs szörnyet”.

A Demon Cave-ek 14 új küldetéssel várnak minket:

– Into the World of the Book
– Dance of Ice and Lava
– The Ice Demon Cave and the Fire Demon Cave
– Chill Knights
– Weakened Soul Crystals
– Grudge Against the Queen
– Queen’s Last Moment
– Ruler of Fire
– Holy Grail of Fire
– Various Essences of Fire
– His Fiery Eyes Closed
– Unresponsive Henchman
– Wishing for a Happy Ending
– Chilling Embers

A jutalmak

A Black Marketeer akkor jelenik meg, ha minden küldetést megcsináltunk. Abban az esetben ha nincs mind kész, akkor sem kell aggódni, mert akkor is megjelenhet a bónusz küldetés teljesítése után. A Black Marketeer által kínált tételek attól függően változnak, hogy melyik szinten találkozunk vele. Íme egy kis választék azok közül a tárgyak közül, amelyeket nála vehetünk meg.

– Tier 2 Transcendent Stone Fragments (Red/Green/Bue)
– Mythic Equipment Box
– Kaizel’s Cube
– Lupa’s Brilliant Cube
– Lupa’s Blinding Cube
– Aveeter’s Cube
– Magic Gem Chest
és sok minden más.

A Pit of the Dead a legújabb és a Noria frissítés megérkezéséig a legnehezebb dungija a MU Legend-nek. A Room of Duty falát feltörték, ezáltal felfedezve a halottak gödréhez vezető folyosót. Ennek a dunginak a koncepciója az “intenzív csaták, különböző szörnyek ellen”. A Dead Pit három szintből áll. Minden szinten található egy kapcsoló a kulcskő, amelynek segítségével előhívhatjuk a boss-t. Mindegyik szintet egy megadott időd belül kell teljesíteni. A jutalmak lehetnek ékszerek, gyártási alapanyagok, cube-ok és mythical tárgyak. Miután egy szinten minden szörnyet legyőztünk, Phantom Crystal-ok jelennek meg, amiket elpusztítva megkaphatjuk jutalmunkat. Mindezek mellett ha szerencsénk van belefuthatunk valamelyik szinten a Black Marketeer NPC-be, akinél további érdekes holmiakt vásárolhatunk.

Küldetések:

– Dumpain’s Call
– Pit of the Dead
– Strange Pandemonium
– Looking for Clues
– Looking for New Clues
– Subjugate the Pit of the Dead
– Pandemonium Scholar’s Material 1
– Valuable Research Specimen
– Pandemonium Scholar’s Material 2
– Much-needed Comeback
– A Mysterious Helper
– Deliver Facts

Követelmények:

Minimum szint: 65
Maximális belépések száma: 1/nap
Minimum Combat Power: 180,000

Ha minden igaz május 8-án számíthatunk a frissítésre.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.