HírekKiemeltMMORPGMU Legend

MU Legend – Érkezik a Fire, Ice és Death Dungeon

Hamarosan új dungikkal bővül a Webzen MU Legend MMORPG-je. Az dungik mellett számos új küldetés is érkezik, no meg a Black Marketeer is.

MU Legend - Érkezik a Fire, Ice és Death Dungeon

Kezdésnek itt van nekünk a Fire Demon Cave és az Ice Demon Cave. Mindkét dungeon elérhető a Rift Research Society-n keresztül. A dungik nehézsége miatt ide legalább 180,000 Combat Power szükséges a belépéshez. Amint beléptünk a dungiba meg kell találnunk a kulcs szörnyet. A többi dungival ellentétben itt a kulcsot őrző szörnyeknek valamivel masszívabb ráhatásra van szüksége, mielőtt megmutatják magukat. A másik fontos funkció ezekben a dungikban, azok a küldetések, amelyek arról szólnak, hogy “öljük meg a kulcs szörnyet”.

A Demon Cave-ek 14 új küldetéssel várnak minket:

– Into the World of the Book
– Dance of Ice and Lava
– The Ice Demon Cave and the Fire Demon Cave
– Chill Knights
– Weakened Soul Crystals
– Grudge Against the Queen
– Queen’s Last Moment
– Ruler of Fire
– Holy Grail of Fire
– Various Essences of Fire
– His Fiery Eyes Closed
– Unresponsive Henchman
– Wishing for a Happy Ending
– Chilling Embers

A jutalmak

A Black Marketeer akkor jelenik meg, ha minden küldetést megcsináltunk. Abban az esetben ha nincs mind kész, akkor sem kell aggódni, mert akkor is megjelenhet a bónusz küldetés teljesítése után. A Black Marketeer által kínált tételek attól függően változnak, hogy melyik szinten találkozunk vele. Íme egy kis választék azok közül a tárgyak közül, amelyeket nála vehetünk meg.

– Tier 2 Transcendent Stone Fragments (Red/Green/Bue)
– Mythic Equipment Box
– Kaizel’s Cube
– Lupa’s Brilliant Cube
– Lupa’s Blinding Cube
– Aveeter’s Cube
– Magic Gem Chest
és sok minden más.

A Pit of the Dead a legújabb és a Noria frissítés megérkezéséig a legnehezebb dungija a MU Legend-nek. A Room of Duty falát feltörték, ezáltal felfedezve a halottak gödréhez vezető folyosót. Ennek a dunginak a koncepciója az “intenzív csaták, különböző szörnyek ellen”. A Dead Pit három szintből áll. Minden szinten található egy kapcsoló a kulcskő, amelynek segítségével előhívhatjuk a boss-t. Mindegyik szintet egy megadott időd belül kell teljesíteni. A jutalmak lehetnek ékszerek, gyártási alapanyagok, cube-ok és mythical tárgyak. Miután egy szinten minden szörnyet legyőztünk, Phantom Crystal-ok jelennek meg, amiket elpusztítva megkaphatjuk jutalmunkat. Mindezek mellett ha szerencsénk van belefuthatunk valamelyik szinten a Black Marketeer NPC-be, akinél további érdekes holmiakt vásárolhatunk.

Küldetések:

– Dumpain’s Call
– Pit of the Dead
– Strange Pandemonium
– Looking for Clues
– Looking for New Clues
– Subjugate the Pit of the Dead
– Pandemonium Scholar’s Material 1
– Valuable Research Specimen
– Pandemonium Scholar’s Material 2
– Much-needed Comeback
– A Mysterious Helper
– Deliver Facts

Követelmények:

Minimum szint: 65
Maximális belépések száma: 1/nap
Minimum Combat Power: 180,000

Ha minden igaz május 8-án számíthatunk a frissítésre.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár