HírekMMORPGMU LegendVillámhír

MU Legend – Eljöttek az arany napok

Megérkezett a Golden Days a MU Legend-be és eljött az ünneplés ideje mindenki számára. A Webzen valami nagyon különlegessel készült a játékosai számára. Itt az ideje belépni a játékba és hagyni, hogy az arany lavina magával sodorjon minket.

MU Legend - Eljöttek az arany napok

Hat napon át, december 22-től december 27-ig tartanak az arany napok, ami azzal jár, hogy egy új fokozatra kapcsolták az XP mértékét, a Zen, Magic Gem mennyiségét és a drop rate-t sem hagyták ki. Minden kapott egy kevés boost-ot, hogy a MU Legend-ben se teljenek el eseménytelenül az ünnepek.

Természetesen az Item Shop-ban is érkeztek leárazások. Ezekre nem térnék ki, akit érdekel bármikor megnézheti in-game. A bónuszok pedig:

  • +20% EXP Bónusz
  • +20% Soul EXP Bónusz
  • +20% Zen Bónusz
  • +20% Magic Gem Bónusz
  • +20% Item Drop Bónusz

Hajrá Mutizenek!

Aki további hírekre kíváncsi a MU Legend-el kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár