GuideHírekKiemeltMMORPGMU LegendMULegendGuide

MU legend – Dungeon Guide – Fabrice’s Garden

Azt már megtudtuk a Dungeon Guide-ból, hogy a MU Legend-ben minden dungeon-nak megvan a maga szerepe a játék rögös útján. Mindegyikbe más-más céllal megyünk be és más-más dolgot kell majd végrehajtanunk. De hova is mehetünk be pontosan? Mik is ezek a helyek? És mit is kell csinálnunk bent? Ismerjük meg Fabrice’s Garden-t.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

A Fabrice’s Garden egy olyan hely, ahol mágikus Entek mozognak szabadon és azt tartják róla, hogy egy ősi isten kertje. Ebből kifolyólag egy olyan hely, ahol nagyon ritka alapanyagok találhatóak. A MU Legend-ben nagyon fontosak az alapanyagok és a Fabrice’s Garden-ben megtalálhatók a magasabb szintű tárgyak gyártásához szükséges alapanyagok.

Ez a hely is azok közé tartozik, amit feltétlen be kell iktatni a hosszútávú terveink közé és amint lehet el kell kezdeni járni ide is. Ez 25-ös szinttől kezdve tudjuk megtenni. Rengeteg alapanyagok és pet ládákat találhatunk itt. Érdemes bemenni naponta egyszer.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden
Itt akár peteket is kiüthetünk.

Fabrice’s Garden – Az aranyos háziállatok és ritka alapanyagok tárháza.

Fabrice egy ősi isten, aki ezt a kertet gondozta. Jelenleg mágikus Entek által ellepett hely. A ritka anyagok és a petek miatt sok kalandort vonz. A szintkövetelmény itt a legalacsonyabb az össze speciális dungi között. 25-ös szinttől mehetünk be a Room of Duty-n keresztül naponta egyszer.

Összesen 5 nehézségi szint van. Természetesen minél nagyobb a nehézségi szint, annál erősebbek a szörnyek. A drop rate és a farmolható XP mennyisége magas és Auto Party Matching használatával is be tudunk menni, vagy egy saját magunk által összeverbuvált csapattal a magasabb nehézségi fokozat végrehajtása érdekében.

Fabrice’s Garden teljesítése elengedhetetlen ahhoz, hogy minden szükséges alapanyagot megszerezzünk ami a gyártáshoz kell. Nagyon sokféle alapanyagot találhatunk itt, amik elengedhetetlenek a különböző tárgyak és fogyóeszközök gyártásához. Ráadásul ez is azok közé a dungik közé tartozik, ahol szerezhetünk peteket anélkül, hogy Redzen-t kéne költenünk. Ami lássuk be nem egy hátrány.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden
És mondá az Úr “szedd már össze fiam”

A számtalan szörny és alapanyag mellett a dungi végén még Fabrice dobozát is megkapjuk. Ez a doboz ad lehetőséget pet megszerzésére. A petek kis társaink utunk során, amik különféle képességekkel gazdagítanak minket. Ezeket a képességeket közvetlenül a karakterünkre alkalmazzák, így a háziállatok felbecsülhetetlen értékűek, ha az erőnket növelik.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden

A Pet ablakon (U) keresztül regisztrálhatjuk kis kedvenceink, hogy megkapjuk a bónusz értékeket amiket adnak. Ezek lehetnek nagyobb sebzés vagy például több HP. Egyszerre maximum 5 petet tudunk regisztrálni. Ezek közül 1 a megidézett pet a másik 4 a kísérő pet. Minél többet regisztrálunk annál több bónusz statot kapunk.

A petek fejlődnek is mellettünk miközben harcolunk, így idővel erősebbé válnak, aminek köszönhetően a bónusz értékeik is megnőnek. A peteket lehetőségünk van továbbfejleszteni más peteken keresztül, aminek eredményeképp megváltozhat a megjelenésük és erősebb képességeket kaphatnak. Ami a pet továbbfejlesztéséhez kell egyéb alapanyagokat szintén Fabrice’s Garden-ből tudjuk megszerezni.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden

A megjelenésükkel ellentétben a Fabrice’s Garden szörnyei meglehetősen erőszakosak. Mint minden más special dungiban itt is töltődik a Trenta mérő a szörnyek legyőzése során. Ha teli töltődött, akkor mehetünk a következő helyszínre, ahol megküzdhetünk az utolsó boss-al Archemage Croak-al.

A hatalmas béka távolsági mágikus támadásokat használ. Megmérgezheti a játékosokat, aminek köszönhetően folyamatos sebzést szenvedünk el. Használhatja a tömeges lefogatást is, amitől nem fogunk tudni mozdulni. Alap támadása egy zöld színű varázslat de használhat mágikus robbanásokat is amik területre sebeznek.

Területi villám támadása is van és a közeli karaktereket mozgásképtelenné teheti ha elkezd zenélni. A zene minden közelben lévő játékosra hat és a hatása addig tart, amíg a zene szól.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden

Miközben zenél a boss is egy helyben áll, ezért a távolsági karaktereknek meg kell ragadniuk a lehetőséget és mindent beleadni ilyenkor.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében. További Guide-okat itt találhatsz.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár