MU legend – Dungeon Guide – Fabrice’s Garden

Azt már megtudtuk a Dungeon Guide-ból, hogy a MU Legend-ben minden dungeon-nak megvan a maga szerepe a játék rögös útján. Mindegyikbe más-más céllal megyünk be és más-más dolgot kell majd végrehajtanunk. De hova is mehetünk be pontosan? Mik is ezek a helyek? És mit is kell csinálnunk bent? Ismerjük meg Fabrice’s Garden-t.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

A Fabrice’s Garden egy olyan hely, ahol mágikus Entek mozognak szabadon és azt tartják róla, hogy egy ősi isten kertje. Ebből kifolyólag egy olyan hely, ahol nagyon ritka alapanyagok találhatóak. A MU Legend-ben nagyon fontosak az alapanyagok és a Fabrice’s Garden-ben megtalálhatók a magasabb szintű tárgyak gyártásához szükséges alapanyagok.

Ez a hely is azok közé tartozik, amit feltétlen be kell iktatni a hosszútávú terveink közé és amint lehet el kell kezdeni járni ide is. Ez 25-ös szinttől kezdve tudjuk megtenni. Rengeteg alapanyagok és pet ládákat találhatunk itt. Érdemes bemenni naponta egyszer.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden
Itt akár peteket is kiüthetünk.

Fabrice’s Garden – Az aranyos háziállatok és ritka alapanyagok tárháza.

Fabrice egy ősi isten, aki ezt a kertet gondozta. Jelenleg mágikus Entek által ellepett hely. A ritka anyagok és a petek miatt sok kalandort vonz. A szintkövetelmény itt a legalacsonyabb az össze speciális dungi között. 25-ös szinttől mehetünk be a Room of Duty-n keresztül naponta egyszer.

Összesen 5 nehézségi szint van. Természetesen minél nagyobb a nehézségi szint, annál erősebbek a szörnyek. A drop rate és a farmolható XP mennyisége magas és Auto Party Matching használatával is be tudunk menni, vagy egy saját magunk által összeverbuvált csapattal a magasabb nehézségi fokozat végrehajtása érdekében.

Fabrice’s Garden teljesítése elengedhetetlen ahhoz, hogy minden szükséges alapanyagot megszerezzünk ami a gyártáshoz kell. Nagyon sokféle alapanyagot találhatunk itt, amik elengedhetetlenek a különböző tárgyak és fogyóeszközök gyártásához. Ráadásul ez is azok közé a dungik közé tartozik, ahol szerezhetünk peteket anélkül, hogy Redzen-t kéne költenünk. Ami lássuk be nem egy hátrány.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden
És mondá az Úr “szedd már össze fiam”

A számtalan szörny és alapanyag mellett a dungi végén még Fabrice dobozát is megkapjuk. Ez a doboz ad lehetőséget pet megszerzésére. A petek kis társaink utunk során, amik különféle képességekkel gazdagítanak minket. Ezeket a képességeket közvetlenül a karakterünkre alkalmazzák, így a háziállatok felbecsülhetetlen értékűek, ha az erőnket növelik.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden

A Pet ablakon (U) keresztül regisztrálhatjuk kis kedvenceink, hogy megkapjuk a bónusz értékeket amiket adnak. Ezek lehetnek nagyobb sebzés vagy például több HP. Egyszerre maximum 5 petet tudunk regisztrálni. Ezek közül 1 a megidézett pet a másik 4 a kísérő pet. Minél többet regisztrálunk annál több bónusz statot kapunk.

A petek fejlődnek is mellettünk miközben harcolunk, így idővel erősebbé válnak, aminek köszönhetően a bónusz értékeik is megnőnek. A peteket lehetőségünk van továbbfejleszteni más peteken keresztül, aminek eredményeképp megváltozhat a megjelenésük és erősebb képességeket kaphatnak. Ami a pet továbbfejlesztéséhez kell egyéb alapanyagokat szintén Fabrice’s Garden-ből tudjuk megszerezni.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden

A megjelenésükkel ellentétben a Fabrice’s Garden szörnyei meglehetősen erőszakosak. Mint minden más special dungiban itt is töltődik a Trenta mérő a szörnyek legyőzése során. Ha teli töltődött, akkor mehetünk a következő helyszínre, ahol megküzdhetünk az utolsó boss-al Archemage Croak-al.

A hatalmas béka távolsági mágikus támadásokat használ. Megmérgezheti a játékosokat, aminek köszönhetően folyamatos sebzést szenvedünk el. Használhatja a tömeges lefogatást is, amitől nem fogunk tudni mozdulni. Alap támadása egy zöld színű varázslat de használhat mágikus robbanásokat is amik területre sebeznek.

Területi villám támadása is van és a közeli karaktereket mozgásképtelenné teheti ha elkezd zenélni. A zene minden közelben lévő játékosra hat és a hatása addig tart, amíg a zene szól.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden

Miközben zenél a boss is egy helyben áll, ezért a távolsági karaktereknek meg kell ragadniuk a lehetőséget és mindent beleadni ilyenkor.

MU legend - Dungeon Guide - Fabrice's Garden

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében. További Guide-okat itt találhatsz.