MU Legend – Dungeon Guide – Endless Tower

Azt már megtudtuk a Dungeon Guide-ból, hogy a MU Legend-ben minden dungeon-nak megvan a maga szerepe a játék rögös útján. Mindegyikbe más-más céllal megyünk be és más-más dolgot kell majd végrehajtanunk. De hova is mehetünk be pontosan? Mik is ezek a helyek? És mit is kell csinálnunk bent? Ismerjük meg Endless Tower-t.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Endless Tower – Juss magasra és fejleszd szárnyaid.

A szárnyak nagyon fontosak a MU Legend-ben. Használatukkal megváltoztathatjuk megjelenésünk és növelhetjük harci erőnk is. Annak érdekében, hogy fejleszteni tudjuk őket meg kell szereznünk néhány fontos alapanyagot. Ezeket az alapanyagokat az Endless Tower-ben tudjuk megszerezni. Belépni a Room of Duty-ból tudunk naponta kétszer. Természetesen nagyon fontos, hogy minden nap kihasználjuk ezt a két alkalmat.

Az Endless Tower minden szintjén több ellenség is vár ránk, ezek között néhány boss is helyet kap, ezért a harci erő nagyon fontos itt is. Minél magasabbra jutsz annál több jutalmat kaphatsz. Azok a játékosok, akik a szárnyuk fejlesztése miatt vágnak bele a dungiba, azoknak érdemes együttműködő csapatot találniuk, hogy sikeresek lehessenek az Endless Tower-ban.

MU Legend - Dungeon Guide - Endless Tower
A szárnyakhoz szükséges alapanyagok lelőhelye

Lépjünk be az Ohrdor-ban található Travel Gateway-en keresztül a Room of Duty-ba. Az Endless Tower-be való belépéshez 65-ös szintre lesz szükségünk. Itt Seal of Power-t találhatunk, ami a szárnyak fejlesztéséhez szükséges. De szerezhetünk Jewel of Bless-t is, ami a felszerelésünk fejlesztéséhez elengedhetetlen.

A szárnyak növelik a harci erőnk, tehát fejlesztésükkel karakterünk még erősebb lehet. És mivel naponta csak kétszer lehet ide belépni, ezért rendkívül fontos, hogy mindig szakítsunk rá időt és a lehető legmagasabbra jussunk.

MU Legend - Dungeon Guide - Endless Tower

Csapat keresésében az Auto Party Matching lehet a segítségünkre. Az Endless Tower-ban 100 szint található és a felsőbb szintek teljesítéséhez már 5 fős parti szükséges.

Ha egy szinten elhalálozik valaki, akkor amíg tart a harc nem tud feléledni. Ha a többieknek sikerül kipucolni a szintet, akkor lehetséges a feltámadás. Ha minden csapattag meghal, akkor a kihívás véget ér és mindenki megkapja a jutalmát az elért szinttől függően.

MU Legend - Dungeon Guide - Endless Tower
Minél magasabbra jutunk, annál nagyobb jutalomra számíthatunk.

Minden szinten rengeteg szörny jelenik meg. Feladatunk ezek minél gyorsabban történő likvidálása. Érdemes olyan képességekkel nekivágni, amik nagy területen sebeznek mindent. Érdemes észben tartani azt is, hogy ha gyorsan kipucolunk egy szintet, akkor akár át is ugorva néhányat magasabbra juthatunk.

Ha például gyorsan tudjuk teljesíteni a 15-ös szintet, akkor rögtön a 25-ös szintre mehetünk tovább. Más szóval, minél gyorsabban takarítunk ki egy szintet, annál gyorsabban vesszük be az egész tornyot. Az átugorható szintek száma legfeljebb 9 lehet. Egy erős partival akár 10 csatával is végezhetünk az egész toronnyal.

A torony belsejében ellenőrizhetjük, hogy épp hol tartunk a jobb oldali felületen. Itt láthatjuk a következő emelet számát is, amit a jelenlegi után kell majd kitakarítanunk. Ráadásul ha sokáig tart egy szint láthatjuk, ahogy csökken a következő szint száma. Ha egy szinttel végeztünk egy idő után automatikusan tovább ugrunk egy szintet, vagy ha minden csapattag nyom egy Space-t.

MU Legend - Dungeon Guide - Endless Tower

Minél magasabbra jutunk az Endless Tower-ban annál erősebbek a szörnyek és annál nagyobb jutalom vár ránk. A szörnyek hordái mellett néha szembe kell néznünk egy-egy boss-al is, akik csak a Rift-ben vagy egyéb dungikban jelennek meg. Így nem lesz könnyű dolgunk a magasabb szinteken.

Némelyik szörny rendelkezik aurával. Például védelmi aurával. Ezeket a szörnyeket nehezebb lesz legyőzni. De oda kell figyelni a támadó aurával rendelkezőkre is nehogy néhány ütéssel elintézzenek minket.

A védelmi és támadási aura mellett még számtalan aura létezik. Vannak, amik visszatöltik a HP-t vagy amelyek elnyelik a sebzést. Ezek mellett van olyan aura is, amelyek a közeli játékosokat befolyásolják. Elszívják a manájukat vagy Fear effektet raknak rájuk. Ezt szem előtt tartva érdemes az ilyen szörnyektől gyorsan megszabadulni. A debuffot okozó szörnyektől pedig a távolsági karaktereket vegyenek gyors búcsút.

MU Legend - Dungeon Guide - Endless Tower
A boss-ok aurája sokkal erősebb.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében. További Guide-okat itt találhatsz.