GuideHírekKiemeltMMORPGMU LegendMULegendGuide

MU Legend – Dungeon Guide – Blood Castle

Azt már megtudtuk a Dungeon Guide-ból, hogy a MU Legend-ben minden dungeon-nak megvan a maga szerepe a játék rögös útján. Mindegyikbe más-más céllal megyünk be és más-más dolgot kell majd végrehajtanunk. De hova is mehetünk be pontosan? Mik is ezek a helyek? És mit is kell csinálnunk bent? Ismerjük meg Blood Castle-t.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Blood Castle – Győzd le a szörnyek hullámait az időhatáron belül

Az Blood Castle egy ikonikus dungeon. Sokaknak, akik játszottak a MU Online-al nem hiszem, hogy be kéne mutatni. Ez egy speciális dungi, ahova 45-ös szinttől tudunk belépni a Room of Duty-n keresztül. Legfontosabb jutalmak közé tartozik a Magic Gem és a Hero Token. De minél gyorsabban teljesítjük a dungit a 10 perces időkereten belül, annál nagyobb jutalomra számíthatunk.

Éppen ezért fontos,hogy a lehető leggyorsabban tisztítsuk meg a Blood Castle-t. A sikeres teljesítés három szakaszra oszlik: a kapu megsemmisítése, a szörnyek 9 hullámának eltakarítása és az Anilata nevű boss megölése.

MU Legend - Dungeon Guide - Blood Castle

Minél gyorsabban kipucoljuk, annál több jutalmat kapunk

Naponta két alkalommal léphetünk a Blood Castle-be a Room of Duty-n keresztül, aminek előfeltétele, hogy legalább 45-ös szintűek legyünk. 10 perc áll rendelkezésünkre teljesíteni a dungit. Jutalmunk Magic Gem, Jewel of Bless, Skill Crest Cube és Hero Token lehet. Minél gyorsabban teljesítjük annál több jutalmat kapunk.

Például ha 7 perc alatt teljesítjük, akkor kapunk 3 Small Magic Gem Pouch-ot és 5 Hero Tokent. Ha 1 percen belül teljesítjük, akkor 7 Large Magic Gem Puch-ot, 3 Small Magic Gem Pouch-ot, 11 Hero Tokent, 7 Jewels of Bless-t és 5 Skill Crest Cube-ot kapunk. Azért van különbség.

Minél több ideig szöszölünk bent, annál kevesebb jutalmat kapunk. A kapott jutalmak száma 10 fázisra oszlik. Minden percre jut egy fázis. Ha napi 2 alkalommal bemegyünk és sikerül mindkét alkalommal 1 perc alatt megcsinálni a dungit, akkor összesen 14 Large Magic Gem Pouch-ot, 6 Small Magic Gem Pouch-ot kaphatunk minden nap. Ezek összesen 10,800 Magic Gem-et, 22 Hero Tokent, 14 Jewel of Bless-t és 10 Skill Crest Cube-ot tartalmaznak.

A rengeteg jutalom és a ráfordított idő arányát nézve, ez az egyik legjövedelmezőbb dungeon a MU Legend-ben.

MU Legend - Dungeon Guide - Blood Castle

Első fázis – Lépj be és pusztítsd el a kaput

Ahogy belépünk a 10 perces számláló azonnal elindul. Az első dolgunk előretörni a hídon és elpusztítani a kaput. A kapuhoz vezető hídon természetesen összefutunk néhány szörnnyel, de annak érdekében, hogy ne veszítsünk időt, jobb ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk és azonnal a kapuhoz megyünk.

MU Legend - Dungeon Guide - Blood Castle
A 10 perc elindul, ahogy belépünk.

Annak érdekében, hogy időt takarítsunk meg a kapu másik oldalán már megölhetjük a szörnyeket. Kezdő játékosok meg szoktak állni még a kapu előtt öldökölni, de ez csupán csak időpazarlás. Ha figyelmen kívül hagyjuk a szörnyeket, a kaput viszonylag egyszerűen és gyorsan el tudjuk pusztítani, így hamarabb be is léphetünk.

MU Legend - Dungeon Guide - Blood Castle
Pusztítsuk el a kaput, amilyen gyorsan csak tudjuk

Második fázis – Győzd le a szörnyek 9 hullámát

Miután a kaput elpusztítottuk, szembe kell néznünk a szörnyek 9 hullámával. Nagyon sok szörny jön majd minden hullámmal és hogy időt spóroljunk, össze kell gyűjtenünk őket egy helyre. A Dark Lord Taunt képessége itt kifejezetten hasznos, ahogy a többi karakter AoE képességei is.

A szörnyek ölése közben kis világító kristályok fognak a földre hullani. Ezeket felszedve különböző buffokat kapunk, amik megnövelhetik a mozgási sebességet, HP-t MP-t tölthetnek vissza vagy nagyobb támadóerőt adhatnak. Szedegessük fel ezeket, hogy csökkentsük a szükséges idő mennyiségét.

A fehér kristályok AoE támadást okoznak amit Rage of God-nak neveznek. Ez a támadás az egész dungira kihat, így nagyon hasznos tud lenni. Ezek a kristályok a leghatékonyabbak a szörnyek legyőzésében.

MU Legend - Dungeon Guide - Blood Castle
Rage of God

Ha elértük a végső hullámot a szörnyek legyőzése után, akkor szembe kell néznünk Pandemonium Auxiliary Commander Dullahan-al. Dullahan közelharci támadásokkal és lerohanással fog próbálkozni. Támadási ereje nem túl nagy, de a védelme magasabb a normál szörnyekénél. Így legyőzése valamivel több időt vesz igénybe.

MU Legend - Dungeon Guide - Blood Castle
Dullahan

Harmadik fázis – Győzd le a végső ellenséget, Anilata-t

Dullahan legyőzése után el kell pusztítanunk a Crystal Coffint-t, ahol Anilata alszik. Ha ez megtörtént, akkor találkozhatunk Anilata-val a Blood Castle végső ellenségével. Magas HP-ja és erőteljes támadásai miatt nem lesz könnyű legyőzni. De persze sikerülni fog.

MU Legend - Dungeon Guide - Blood Castle
Anilata felébresztése.

Hogy minél rövidebb időt vegyen igénybe az egész művelet, vadul támadjunk és ne felejtsük el elkerülni azokat a skilljeit, amik egy ütéssel végezhetnek velünk. Anilata elsősorban közelharcos, de nem veti meg a távolsági képességek használatát sem. Ezeket kerüljük ki.

Fő támadásai közé tartozik a halálos lökéshullámok eregetése maga elé, és egy feltöltős skill ami három fázisból áll. Ezt nyomon követhetjük a földön világító jelekből és így elkerülhetjük azt.

A második és harmadik fázis egy háromszöget formáz majd az első töltésből származó jelöléssel együtt. Ezt a támadást úgy tudjuk elkerülni, ha beállunk Anilata mögé, vagy egyszerűen csak kifutunk a támadás hatóköréből.

Anilata lökéshullám támadása nagyon erős. Ehhez a kardját a földbe vágja, aminek hatására lökéshullámok rázzák meg a földet. Ezt a támadást is láthatod mielőtt lesújt, mivel a támadás előtt lila fényoszlopok jelennek meg a támadás útján. Ezeket is kerüljük ki. Azok a játékosok, akik nem olyan jók a kitérésben, azok egyszerűen csak menjenek hátrébb a támadás hatósugarán kívülre. A távolsági karaktereknek ez a legegyszerűbb.

MU Legend - Dungeon Guide - Blood Castle
Kerüljük ki a támadásait.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében. További Guide-okat itt találhatsz.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár