MU Legend – Class Guide – Whisperer

A Whisperer jelenleg az egyetlen női class, aki egy rendkívül erős távolsági sebző karakter is egyben. Ő a leggyorsabb és a legnagyobb támadási sebességgel rendelkező class a MU Legend-ben.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Támadásai nagyon hatékonyak és bár védelme igen csekély, viszonylag biztonságosan vadászhat ellenségeire, amíg tartja a megfelelő távolságot. Fegyverei a Wing Gun és a Longbow. Gyorsan tud vadászni mobilitásának köszönhetően és sebzése jobban érvényesül a szóló célpontokon mint a csapatosokon. Ha gyors tempójú masszív távolsági támadásokkal szeretsz operálni, akkor a Whisperer a te karaktered.

A Whisperer egy gyorsan mozgó íjász, nagy támadási sebességgel.

A Whisperer a leggyorsabb class az összes többi közül és remek távolsági karakter. Jól összpontosítja a maximális sebzését egy célpontra és minimálisra csökkenti a bejövő sebzést a jó kitérési képességeivel. Távolsági stratégiáját széles skálán tudja alkalmazni, hála különleges íjának és a természet erejének.

Úgy mozog akár a szél. Csapdái és íjai segítségével hamar megtalálja a helyét a csatamezőn.

A Whisperer a szél gyorsaságával vetekedve halad át a csatamezőn, miközben ellenségei halálát suttogja. Mozgási sebessége sokkal nagyobb mint a többi karakteré a játékban. Magas dexterity értéke igazi távolsági gyilkossá teszi őt.

Igazi erőssége az egyéni célpontok likvidálásában rejlik. Nem erőssége az AoE. Ez kifejezetten hatékonnyá teszi például a bossok ellen. Védelme alacsony, amit magas mozgási sebessége és kitérési képességei kompenzálnak.

Hatékonysága kicsit visszaesik, ha olyan területen kell helytállnia, ahol a mozgékonysága korlátozva van. Azonban a legtöbb területen nincs ezzel gondja. Nagyszerű választás azoknak, akik szeretik a gyors támadású karaktereket, amik nagy mobilitással is rendelkeznek.

Egészen addig, amíg tartani tudjuk a távolságot az ellenségtől a vadászat könnyű és biztonságos lesz. Két fegyvert tud használni a Wing Gun-t és a Longbow-ot. Mindkettő távolsági fegyver, de a Wing Gun egykezes fegyver a Longbow pedig kétkezes. A Wing Gun-ból mindkét kézre lehet egyet helyezni ami kétkezes fegyverré teszi azt.

MU Legend - Class Guide - Whisperer

A Wing Gun alacsony sebzéssel, viszont magas támadási sebességgel rendelkezik. Hatósugara szintén kicsi. AoE támadásokban hatékony fegyver. A Longbow nagyobb támadási erővel rendelkezik, ellenben alacsonyabb támadási sebességgel. Szóló célpontokra ideálisabb. Összefoglalva a Wing Gun inkább AoE támadásoknál hatékonyabb, a Longbow inkább szóló célpontoknál.

Partiban, ahol van előttünk valaki, aki felfogja a sérülést a Longbow a jó választás. Ha azonban egyedül vagyunk a gyors AoE támadások lesznek a barátaink. Mindezek mellett a Whisperer különböző harci stratégiákat alkalmazhat csapdák elhelyezésével, vagy kijátszhatja ellenségeit füstfelhővel, amiben el is tűnhet.

MU Legend - Class Guide - Whisperer

Weapon skillek: mérgezd meg vagy égesd el ellenségeid.

A Longbow képességei a Piercing Arrow, Poison Arrow és a Multi Arrow.

A Wing Gun a Frontal Shot, Flamethrower és a Salvo képességeket adja.

Piercing Arrow – Áthatol az ellenségeken és mindent sebez, ami az útjába kerül. Továbbá némi eséllyel a mozgási sebességüket is csökkenti.
Poison Arrow – Alapjáraton nem sebez sokat, viszont megmérgezi a célpontokat, aminek DoT hatása van és néha ennek a sebzése is megnő.
Multi Arrow – Egyszerre több nyilat lő ki, aminek AoE hatása is van.

Frontal Shot – AoE sebzés, ami hatalmas erővel löki hátra a célpontokat.
Flamethrower – Folyamatos sebzést okoz magunk előtt mindaddig, amíg a támadást fenntartjuk. Némi eséllyel meggyulladnak tőle az ellenfelek, ami további sebzést eredményez.
Salvo – Egy nagyon gyors támadás kis támadóerővel.

Class skillek: Rakj le csapdákat és bújj füstfelhő mögé

Multi Shot – Egyszerre több nyílvessző kilövése magunk elé.

Swift Shot – Egy feltöltős képesség, ami magunk elé lő folyamatosan, miközben a manát elhasználja, Minél tovább tartjuk, annál nagyobbat sebez.

Explosive Shot – Elnyomásakor magunk elé 2 másodpercen át folyamatosan tüzelünk, sebezve magunk előtt mindent.

Electric Explosion – Egy elektromos golyót lő ki ami felrobbanva sebez és csökkenti a célpontok mozgási sebességét. AoE támadás.

Condensed Shot – Ez egy előtöltős képesség. Lassan töltődik fel, viszont ellöki az ellenségeket magunktól.

Chaser Trap – Ez egy csapda, ami felrobban ha belelépnek. Csökkenti az ellenség mozgási sebességét.

Will of the Wild – Nagy sebzés és a célpontok lefogatása.

Smokescreen – Eldob egy füstbombát a kiválasztott helyre, megvakítva az ellenfeleket, aminek következtében minden támadásuk mellémegy.

Roll – Odébb gurulunk, és kapunk egy buffot ami növeli a támadási erőt és a kitérést.

Multi kill – Nyílesőt idéz a kiválasztott területre. Sebez és csökkenti az ellenség támadási sebességét.

Wind Sprint – Növeli a mozgási sebességet 50%-al 8 másodpercre. Ez idő alatt figyelmen kívül hagyja az ütközéseket is.

Natural Assimilation – Rövid ideig láthatatlanság. Ez idő alatt növekszik a támadási sebesség és a támadási erő.

Death Sentence – Lerak egy jelölést a kiválasztott pozícióba, ami sebzi a benne tartózkodókat és 5 másodperc múlva felrobban. A célpontok védelme 50%-al csökken, amíg a jelölésben állnak.

Green Sanctum – Ez egy parti buff, ami növeli a saját és a parti tagok támadási sebességét 10 másodpercre.

MU Legend - Class Guide - Whisperer
Chaser trap

Expert skillek: Csald csapdába ellenségeid vagy idézz egy elementált

MU Legend - Class Guide - Whisperer

Az Expert képességeket különböző szintek elérése után lehet betanulni. Választhatunk a Bombardment, Summon, Absorption, Chase, Deceleration és a Berserk közül.

Bombardment – Passzív képessége az Earth’s Blessing, ami 10 méteren belül minden ellenségnek csökkenti a védelmét 5%-al. Továbbá lehetőségünk van egy jelzést dobni a földre, ahova megidézünk egy nyílesőt.

Summon – Leidéz egy elementál minden ötödik skill használatnál. Az Earth Elemental képesség pedig leidéz egy elementált, ami a fegyver függvényében változik. Longbow használatánál egy Destruction Elemental jelenik meg, ami segít a csatában. Wing Gun használatánál egy Life Elemental, ami visszatölti a HP-t.

Absorption – Passzív képessége növeli a támadóerőt. Aktív képessége a Tree of the Otherworld, ami leidéz egy Entet a kijelölt területre. Az Ent idéz egy örvényt, ami minden közelben lévő ellenséget magához szippant és közben folyamatosan sebzi őket.

Chase – Növeli a mozgási sebességet és lehetővé teszi a Torment Wall képesség használatát, ami leidéz egy kör alakú falat, ami csapdába ejti az ellenséget 4 másodpercre és sebzi őket.

Deceleration – Minden sebződés után növeli a védelmet és megadja a Torment Magnetic Field képességet. Ez egy új fajta csapda elhelyezését teszi lehetővé. A csapda egy elektromos mezőt hoz létre, ami előre mozog a csatatéren, sebezve és stunolva mindent ami az útjába kerül.

Berserk – Növekszik a támadási sebesség, ha több mint 90%-on áll a HP-nk. A Madness Power képessége pedig erősíti a fegyverünk, ezáltal +100% támadási erőt kapunk 5 másodpercre. Ez a képesség nagymértékben növeli a támadási erőnk, viszont csökkenti a védelmünk. Úgyhogy elővigyázatosan használjuk.

MU Legend - Class Guide - Whisperer
Torment Wall

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.