GuideHírekKiemeltMMORPGMU LegendMULegendGuide

MU Legend – Class Guide – Whisperer

A Whisperer jelenleg az egyetlen női class, aki egy rendkívül erős távolsági sebző karakter is egyben. Ő a leggyorsabb és a legnagyobb támadási sebességgel rendelkező class a MU Legend-ben.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Támadásai nagyon hatékonyak és bár védelme igen csekély, viszonylag biztonságosan vadászhat ellenségeire, amíg tartja a megfelelő távolságot. Fegyverei a Wing Gun és a Longbow. Gyorsan tud vadászni mobilitásának köszönhetően és sebzése jobban érvényesül a szóló célpontokon mint a csapatosokon. Ha gyors tempójú masszív távolsági támadásokkal szeretsz operálni, akkor a Whisperer a te karaktered.

A Whisperer egy gyorsan mozgó íjász, nagy támadási sebességgel.

A Whisperer a leggyorsabb class az összes többi közül és remek távolsági karakter. Jól összpontosítja a maximális sebzését egy célpontra és minimálisra csökkenti a bejövő sebzést a jó kitérési képességeivel. Távolsági stratégiáját széles skálán tudja alkalmazni, hála különleges íjának és a természet erejének.

Úgy mozog akár a szél. Csapdái és íjai segítségével hamar megtalálja a helyét a csatamezőn.

A Whisperer a szél gyorsaságával vetekedve halad át a csatamezőn, miközben ellenségei halálát suttogja. Mozgási sebessége sokkal nagyobb mint a többi karakteré a játékban. Magas dexterity értéke igazi távolsági gyilkossá teszi őt.

Igazi erőssége az egyéni célpontok likvidálásában rejlik. Nem erőssége az AoE. Ez kifejezetten hatékonnyá teszi például a bossok ellen. Védelme alacsony, amit magas mozgási sebessége és kitérési képességei kompenzálnak.

Hatékonysága kicsit visszaesik, ha olyan területen kell helytállnia, ahol a mozgékonysága korlátozva van. Azonban a legtöbb területen nincs ezzel gondja. Nagyszerű választás azoknak, akik szeretik a gyors támadású karaktereket, amik nagy mobilitással is rendelkeznek.

Egészen addig, amíg tartani tudjuk a távolságot az ellenségtől a vadászat könnyű és biztonságos lesz. Két fegyvert tud használni a Wing Gun-t és a Longbow-ot. Mindkettő távolsági fegyver, de a Wing Gun egykezes fegyver a Longbow pedig kétkezes. A Wing Gun-ból mindkét kézre lehet egyet helyezni ami kétkezes fegyverré teszi azt.

MU Legend - Class Guide - Whisperer

A Wing Gun alacsony sebzéssel, viszont magas támadási sebességgel rendelkezik. Hatósugara szintén kicsi. AoE támadásokban hatékony fegyver. A Longbow nagyobb támadási erővel rendelkezik, ellenben alacsonyabb támadási sebességgel. Szóló célpontokra ideálisabb. Összefoglalva a Wing Gun inkább AoE támadásoknál hatékonyabb, a Longbow inkább szóló célpontoknál.

Partiban, ahol van előttünk valaki, aki felfogja a sérülést a Longbow a jó választás. Ha azonban egyedül vagyunk a gyors AoE támadások lesznek a barátaink. Mindezek mellett a Whisperer különböző harci stratégiákat alkalmazhat csapdák elhelyezésével, vagy kijátszhatja ellenségeit füstfelhővel, amiben el is tűnhet.

MU Legend - Class Guide - Whisperer

Weapon skillek: mérgezd meg vagy égesd el ellenségeid.

A Longbow képességei a Piercing Arrow, Poison Arrow és a Multi Arrow.

A Wing Gun a Frontal Shot, Flamethrower és a Salvo képességeket adja.

Piercing Arrow – Áthatol az ellenségeken és mindent sebez, ami az útjába kerül. Továbbá némi eséllyel a mozgási sebességüket is csökkenti.
Poison Arrow – Alapjáraton nem sebez sokat, viszont megmérgezi a célpontokat, aminek DoT hatása van és néha ennek a sebzése is megnő.
Multi Arrow – Egyszerre több nyilat lő ki, aminek AoE hatása is van.

Frontal Shot – AoE sebzés, ami hatalmas erővel löki hátra a célpontokat.
Flamethrower – Folyamatos sebzést okoz magunk előtt mindaddig, amíg a támadást fenntartjuk. Némi eséllyel meggyulladnak tőle az ellenfelek, ami további sebzést eredményez.
Salvo – Egy nagyon gyors támadás kis támadóerővel.

Class skillek: Rakj le csapdákat és bújj füstfelhő mögé

Multi Shot – Egyszerre több nyílvessző kilövése magunk elé.

Swift Shot – Egy feltöltős képesség, ami magunk elé lő folyamatosan, miközben a manát elhasználja, Minél tovább tartjuk, annál nagyobbat sebez.

Explosive Shot – Elnyomásakor magunk elé 2 másodpercen át folyamatosan tüzelünk, sebezve magunk előtt mindent.

Electric Explosion – Egy elektromos golyót lő ki ami felrobbanva sebez és csökkenti a célpontok mozgási sebességét. AoE támadás.

Condensed Shot – Ez egy előtöltős képesség. Lassan töltődik fel, viszont ellöki az ellenségeket magunktól.

Chaser Trap – Ez egy csapda, ami felrobban ha belelépnek. Csökkenti az ellenség mozgási sebességét.

Will of the Wild – Nagy sebzés és a célpontok lefogatása.

Smokescreen – Eldob egy füstbombát a kiválasztott helyre, megvakítva az ellenfeleket, aminek következtében minden támadásuk mellémegy.

Roll – Odébb gurulunk, és kapunk egy buffot ami növeli a támadási erőt és a kitérést.

Multi kill – Nyílesőt idéz a kiválasztott területre. Sebez és csökkenti az ellenség támadási sebességét.

Wind Sprint – Növeli a mozgási sebességet 50%-al 8 másodpercre. Ez idő alatt figyelmen kívül hagyja az ütközéseket is.

Natural Assimilation – Rövid ideig láthatatlanság. Ez idő alatt növekszik a támadási sebesség és a támadási erő.

Death Sentence – Lerak egy jelölést a kiválasztott pozícióba, ami sebzi a benne tartózkodókat és 5 másodperc múlva felrobban. A célpontok védelme 50%-al csökken, amíg a jelölésben állnak.

Green Sanctum – Ez egy parti buff, ami növeli a saját és a parti tagok támadási sebességét 10 másodpercre.

MU Legend - Class Guide - Whisperer
Chaser trap

Expert skillek: Csald csapdába ellenségeid vagy idézz egy elementált

MU Legend - Class Guide - Whisperer

Az Expert képességeket különböző szintek elérése után lehet betanulni. Választhatunk a Bombardment, Summon, Absorption, Chase, Deceleration és a Berserk közül.

Bombardment – Passzív képessége az Earth’s Blessing, ami 10 méteren belül minden ellenségnek csökkenti a védelmét 5%-al. Továbbá lehetőségünk van egy jelzést dobni a földre, ahova megidézünk egy nyílesőt.

Summon – Leidéz egy elementál minden ötödik skill használatnál. Az Earth Elemental képesség pedig leidéz egy elementált, ami a fegyver függvényében változik. Longbow használatánál egy Destruction Elemental jelenik meg, ami segít a csatában. Wing Gun használatánál egy Life Elemental, ami visszatölti a HP-t.

Absorption – Passzív képessége növeli a támadóerőt. Aktív képessége a Tree of the Otherworld, ami leidéz egy Entet a kijelölt területre. Az Ent idéz egy örvényt, ami minden közelben lévő ellenséget magához szippant és közben folyamatosan sebzi őket.

Chase – Növeli a mozgási sebességet és lehetővé teszi a Torment Wall képesség használatát, ami leidéz egy kör alakú falat, ami csapdába ejti az ellenséget 4 másodpercre és sebzi őket.

Deceleration – Minden sebződés után növeli a védelmet és megadja a Torment Magnetic Field képességet. Ez egy új fajta csapda elhelyezését teszi lehetővé. A csapda egy elektromos mezőt hoz létre, ami előre mozog a csatatéren, sebezve és stunolva mindent ami az útjába kerül.

Berserk – Növekszik a támadási sebesség, ha több mint 90%-on áll a HP-nk. A Madness Power képessége pedig erősíti a fegyverünk, ezáltal +100% támadási erőt kapunk 5 másodpercre. Ez a képesség nagymértékben növeli a támadási erőnk, viszont csökkenti a védelmünk. Úgyhogy elővigyázatosan használjuk.

MU Legend - Class Guide - Whisperer
Torment Wall

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár