MU Legend – Class Guide – War Mage

A War Mage az a karakter a MU Legend világában, aki erős mágiát használva pusztítja el ellenfeleit a harcmezőn. Védelme alacsony, azonban ezt ellensúlyozza a támadóereje, aminek hála a legjobb támadókarakterek közé sorolhatjuk őt.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Elég sokoldalú ahhoz, hogy különböző helyzetekre is reagálni tudjon. Összetett karakter, ezért a legnehezebb karakter is a MU Legend-ben. Távolsági támadásokhoz staffot használ, ám közelharcban is ki tudja venni a részét mágikus kardja segítségével. Ennek hála távolsági és közelharcban is jeleskedik. Ha egy tökéletes hibridet akarunk létrehozni, aki mágiát használ, akkor a War Mage tökéletes számunkra.

A War Mage egy hatékony és erőteljes gyilkológép

Valódi szakértője a távolsági AoE és a közelharci támadásoknak. Egy de akár több célpont ellen is rendkívül hatékony és még számos egyéb gonosz átok is a rendelkezésére áll, ami ideális karakterré teszi ha harci stratégiáról van szó.

Viszonylag alacsony HP-val rendelkezik, cserébe ő birtokolja a legerősebb AoE támadásokat. Többféle módon is felépíthetjük a karaktert. Mágia alapú staffal operáló gyilkológépként vagy egy assassin típusú karddal öldöklő karakterként.

Erős mágikus ereje és orgyilkos képességei egyedivé teszik őt.

MU Legend - Class Guide - War Mage

A War Mage mágikus támadásai a legbonyolultabbak az összes többi class képességei közül. Mágikus ereje pedig nagy területen képes pusztítást okozni. Használhatjuk távolsági sebzőként de akár közelharcosként is, aki gyors mint egy assassin és egy manával átitatott kardot használ. Rendelkezik CC képességekkel és egyéb rendkívül hasznos támadásokkal, amik egy igen rugalmas karakterré teszik őt. Az ellenség gyors lemészárlásáról már nem is beszélve.

Az agresszív játékstílus kedvelőinek tökéletes választás lehet a War Mage. De ne feledjük el, hogy védelme és HP-ja viszonylag alacsony, ezért a túlélésre is figyelni kell a gyors ütemű csaták hevében.

A harci stílusa nagyban függ a fegyverválasztásunktól. Staffal felszerelkezve távolsági támadásokat indíthatunk és a csapatjátékban is előnyös ennek használata. Ha mágikus karddal szerelkezünk fel, akkor a közelharc kerül előtérbe. Itt már oda kell figyelnünk a távolságra is, hogy hatékonyan tudjuk használni képességeinket. Mivel a War Mage gyenge védelemmel rendelkezik, ezért a közelharc megköveteli védelmi képességek használatát is.

Alapból sem egy könnyen kezelhető karakter, de a mágikus kard használatával még nehezebbé válik.

MU Legend - Class Guide - War Mage

Weapon skillek: válasszuk ki, hogy a Staff vagy a Sword skillek a szimpatikusabbak.

A Staffal használható távolsági skillek a Chaos Orb, Energy Explosion és a Shockwave. Ha a Staffot választjuk a 10 méternél távolabbi célpontok nagyobb sebzést kapnak.

A Sword képességei pedig War Veteran, Marching Blade és a Torment Wave. Ha a kardot választjuk a 9 méteren belüli célpontok szenvednek el nagyobb sebzést.

Chaos Orb – Mágikus gömböket ereget és a célpont mögötti területen további AoE sebzést okoz.
Energy Explosion – Egy felrobbanó energiabomba, ami felrobbanva AoE sebzést okoz, majd egy továbbit ha a célpont meghalt.
Shockwave – Szintén egy robbanás, ami AoE sebzést okoz és a célpontok mozgási sebességét csökkenti

War Veteran – A kardot feltölti sötét energiával majd lesújt a célpontokra és minden harmadik ütésnél csökkenti a célpontok védelmét.
Marching Blade – A kard energiáját ellövi maga elé és némi eséllyel a célpontok védelméből 10%-ot ignorál.
Torment Wave – AoE sebzést okoz maga előtt és további sebzést a közelben lévő három célpontnak a harmadik ütésnél.

Class skillek: Tűz és Jég

Fire Clutches – Tüzet gyújt a kívánt helyen ezzel AoE sebzést okozva egészen az égés végéig.

Radiant Chain – Ez egy töltős képesség, ami egy elektromos mezőt hoz létre magunk előtt és addig tartja egyben a mezőt, amíg töltjük a skillt.

Fire Curtain – Ez a Fire Clutches-hez hasonlóan meggyújtja magunk előtt a földet, csak ez felperzseli egy hosszú sávban AoE sebzést okozva.

Reaper’s Light – Egy fénysugarat lő ki, ami az útjába kerülő összes célpontot sebzi. Ez egy töltős képesség, így mindaddig fenntartható, amíg van mana. Ezen kívül a sebzés három fokozaton át növekszik.

Danse Macabre – Ez lehetővé teszi, hogy egy kijelölt helyre teleportálj, majd ott sebzést okozz. Ha két másodpercen belül ismét elnyomjuk, akkor visszaportál a kiinduló pontra.

Power Slash – Mágikus golyókat hajít el, ami csökkenti a célpontok mozgási sebességét.

Cold Murder – Egy stun támadás.

Binding Blizzard – Egy nagy területen okoz sebzést, amin belül a mozgási sebesség is csökken.

Cruel Touch – Hátralöki a célpontot, miközben mi is hátra ugrunk. Három másodperccel később a célpontok további sebzést szenvednek el.

Mana Racer – Szabadjára enged egy Pegazust, sebzést okozva és a földhöz láncolva a célpontokat.

Full Throttle – Robbanás magunk körül és egyúttal egy hátrateleport is, miközben láthatatlanságba kerülünk.

Specter Shield – Egy pajzs, ami a HP 20%-nak megfelelő sebzést nyel el. Ha a pajzs elpusztul, akkor AoE sebzést oszt ki a körülöttünk lévő ellenségekre.

Bloodfest – Egyszerre több irányból támadjuk meg az ellenségeket. Amíg a folyamat tart sérthetetlenek vagyunk.

Hallucinítory Infection – AoE támadás egy adott területen, ami megfertőzi a célpontokat. Ha a célpont meghal benne, akkor átadhatja a fertőzést a közelben lévő ellenségre és nekünk 25% manát visszatölt.

MU Legend - Class Guide - War Mage

Expert skillek: Jégviharok és gonosz szellemek idézése

MU Legend - Class Guide - War Mage

A War Mage hat expert képessége a következő. Confusion, Wallop, Destruction, Invincibility, Pain, Devastation. Ezek közül hármat választhatunk ki magunknak.

Confusion – Passzív képessége csökkenti az ellenségek védelmét 20 méteren belül, továbbá lehetővé teszi a Specter képesség használatát. Ez egy töltős képesség, ami gonosz lelkeket idéz meg, amik folyamatos sérülést okoznak az ellenségnek.

Wallop – Passzív effektje növeli a maximális HP-t és védelmet. Final Notice nevű skillje pedig erős támadást intéz magunk elé. Ha a célpont HP-ja 30% alatt van, akkor nagyobb lesz a sebzés is. Ha két másodpercen belül újra használjuk a képességet, akkor egy újabb hullámot eleresztve hátra is lökjük a célpontokat.

Destruction – Passzív effektje csökkenti a mana felhasználást. Aktív skillnek megkapjuk a Meteor Drop-ot, ami egy óriási meteort küld a kijelölt területre. Hatalmas sebzést okoz és hátralöki a célpontokat, valamint további DoT sebzést eredményez.

Invincibility – Ez a legjobb túlélési képessége a War Mage-nek. A Glacier Prison skill hatására ideiglenesen jégbe záródunk, ami sebezhetetlenné tesz minket. Amikor a jég széttörik körülöttünk a közelbe lévő ellenségek sérülnek és csökken a mozgási sebességük. A passzív képessége pedig stunolja az ellenségeket, ha több alkalommal is használjuk a skillt.

Pain – Növeli a támadóerőt maximum 9%-al, attól függően, hogy maximum hány ellenség van a közelünkben. A Mana Sischarge képesség 5 gömböt idéz magunk köré, amik körülöttünk keringenek. Ezek 20 másodpercig vannak jelen és folyamatosan sebzik a környező ellenségeket.

Devastation – Lehetővé teszi a skillek CD csökkentését és az Ice Wall képesség használatát, amivel egy ciklont idézhetünk. A ciklon két másodperc elteltével megszakad és a környező ellenségeket sebzi és lefagyasztja.

MU Legend - Class Guide - War Mage
Ice Wall

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.