GuideHírekKiemeltMMORPGMULegendGuide

MU Legend – Class Guide – Dark Lord

A MU Legend hírhedt Dark Lord-ja rendkívüli védelemmel rendelkezik, amely miatt remekül beillik a csaták frontvonalába. Fegyvere a scepter és a pajzs, amit támogató képességek egész sora kísér és a csapata hatékonyságának növelésére is tudja használni. Azonban ha sebzésre van szüksége, pajzsát elrakva egy kétkezes fegyvert is használhat, ami kifejezetten a masszív mészárlás eszközének lett szánva.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

A Dark Lord segíti csapattársait és vastagon kiveszi a részét az ellenség legyőzésében is.

A Dark Lord scepter és pajzs kombinációját használja, hogy uralja a csatateret és a frontvonalból irányítsa csapatát a különböző támogatási és visszatöltési képességeivel, amivel az egész csapata harci erejét is képes növelni.

Ha erre nincs szükség kétkezes fegyverre is válthat, amivel erőteljes területre ható és CC (crowd-control) képességek birtokába kerül. Annak ellenére, hogy elsősorban tanknak használják nem szabad figyelmen kívül hagyni a sebzését sem.

A csatatér parancsnoka és a világ őrzője.

MU Legend - Class Guide - Dark Lord

A Dark Lord-nak nincs sok képessége, amivel lerohanhatná az ellenséget, azonban rendkívül magas a HP-ja, ami lehetővé teszi számára, hogy távol maradhasson az ellenségeitől, vagy épp közel húzza magához anélkül, hogy meghalna. Ő rendelkezik a legmagasabb HP-val és védelemmel az összes class közül a MU Legend-ben és elsődleges szerepe a tankolás és az együttműködés más játékosokkal. Ne feledjük, hogy ez a class inkább csapatban jó mint szólóban.

A mozgékonysága nem a legjobb, de rengeteg képessége van, ami jó a csapatának, Vissza tudja tölteni a saját és csapattársai HP-ját és ideiglenes védelmet is biztosíthat nekik a védelmi képességeivel. Rövid időre sebezhetetlenné is tud válni és le tudja szedni a negatív hatásokat a csapattársairól. Ezek a képességek igen értékessé teszik a harcban.

Bár mozgékonysága nem a legjobb, ezt ellensúlyozza az aggró képességével, amivel könnyen magán tarthatja a különböző boss-okat és növelheti a csapattagok értékeit amikor szükséges. Képes továbbá az ellenségei mozgási sebességének csökkentésére és több szörny megtámadására is egyszerre.

Az egykezes scepter és a pajzs tökéletes választás a különböző dungeon-ökben, míg a két kezes fegyver jó használatot tehet szólózás közben. Továbbá ha a kétkezes fegyver van a kezében, akkor a védelme egy része átalakul támadási erővé, ezzel is növelve a harci hatékonyságát.

MU Legend - Class Guide - Dark Lord

 

Skill infó: Buff, Debuff, Taunt

Weapon skillek: Ellenfél lassítása és a statok növelése

Az egykezes fegyver képességei közé tartozik a Call of Destruction, a Breaking Thrust és a Shield Bash. A sikeres blokkolás pedig shockwave-t generál, ami további sebzést okoz.

A kétkezes fegyver a Cyclone Strike, Holy Wallop és a Dogged March képességekkel rendelkezik továbbá ad egy támadási bónuszt, ami a védelem 10%-át konvertálja át támadó erővé.

Call of Destruction – egy alap, rövid hatótávú támadás. A harmadik ütés egyben AoE is.
Rupture Thrust – Ez ez erőteljes döfés, aminél esély van egy sokkal nagyobb sebzésre is.
Shield Bash – Szintén sebző skill. A harmadik ütése AoE sebzést és stun-t is okozhat.

Cyclone Strike – Ez kis ciklont idéz, ami sebzi az ellenfeleket. Minél többször nyomjuk el a skill-t, annál több ciklon lesz és a sebzésük is nő.
Holy Wallop – Ez egy előreirányuló támadás, ami csökkenti a célpont mozgási és támadási sebességét.
Dogged March – AoE sebzés okoz magunk előtt és egyúttal magunkhoz is rántja a célpontokat. Az egymást követő használat során nő a sebzés.

Class skillek: Pull és Heal

Fire Bludgeon – AoE sebzést okoz az adott területen. Ráadásul ezen a területen a talaj is égni fog egy rövid ideig, így további DoT sebzést is kapnak akik benne állnak.

Spin Attack – ezzel a képességgel magunk körül okozhatunk sebzést, csökkentve ezzel a célpontok mozgási sebességét és növelve az aggrót.

Protective Touch – ideiglenesen Silence kerül az ellenségre, gyógyít minket és azokat a csapattársakat akik a hatósugarán belül vannak.

Fire Burst – egy erőteljes AoE támadás, ami 1,5 másodperccel a kezdeti sebzés után újra sebez a területen ahol használtuk.

Call of Thunder – egy villámot idéz, ami sebzi az ellenségeket és hátra is löki őket.

Eternal Flames – létrehoz egy tűzgyűrűt körülöttünk 20 másodpercig, ami folyamatosan sebzi a körülöttünk lévő ellenségeket.

Holy Light – visszatölti a saját és a csapattársak HP-ját és növeli a HP visszatöltődés gyorsaságát is.

Vicious Charge – A Dark Lord egyetlen charge támadása. AoE sebzést okoz és 2,5 másodpercig kényszeríti az ellenfelet, hogy minket támadjon.

Monarch Touch – Eldob egy horgot, amivel magához rántja a célpontokat és egyúttal aggrózza is.

Ice Claw – Lefagyasztja a közelben lévő ellenségeket.

Weapon Throw – Eldobja a fegyverét, amivel AoE sebzést okoz és csökkenti a ellenség mozgási sebességét.

Purification – Minden negatív effektet leszed rólunk és a csapattársakról és minden támadásra immúnis lesz 1 másodpercig.

Rugard’s Protection – Egy óriási pajzs jön létre, ami  20 másodpercig megnöveli a csapattársak védelmi értékét.

Destruction Tremor – Ez egy feltöltős képesség. Minél hosszabb a töltés annál nagyobb a sebzés a területre. Továbbá csökkenti az ellenségek mozgási sebességét is 4 másodpercre.

Expert skillek: Támadási és védelmi képességek

MU Legend - Class Guide - Dark Lord

Három Expert képességet választhatunk a Strategy, Immunity, Death, Encouragement, Devastation és March közül.

Strategy – Ennek van a Mock passzív képessége, ami növeli az aggrót és használhatóvá válik a Madness Absorption, amivel magunkhoz ránthatjuk és felrobbanthatjuk a közelben lévő ellenségeket.

Immunity – Ez lehetővé teszi a Pain Immunity képesség használatát. Ennek segítségével 4 másodpercig nem sebződünk, ami igencsak hasznos lehet a túlélés szempontjából. Tovább jár mellé egy Transcendense Shield nevű passzív képesség is, ami megnöveli a shield block rate-jét 10%-al és minden sikeres blokkolás után visszatölt 1% HP-t.

Death – Megkapjuk a Follower’s Spirit képességet. Ez egy ki/be kapcsolható skill, aminek használata létrehoz egy pentagrammát, ami támadó lelkeket idéz le. A passzív képessége a Valiant Passion pedig csökkenti a célpontok védelmét 5 másodpercre, amikor a fő fegyverünkkel sebzést adunk le.

Encouragement – Nagyon hasznos képesség a csapatban. A Defender’s Shield passzív képessége 20 méteren belül minden csapattárs védelmét növeli. A Dark Horse skill pedig 30%-os ellenállást biztosít minden sebzés ellen, miközben figyelmen kívül hagyja az összeütközéseket.

Devastation – Nagy területen okoz nagy AoE sebzést a Rugard’s Rage nevű képessége. Ez leidéz egy Rugard szobrot a kijelölt helyre. Ez egy feltöltős képesség. Minél tovább töltjük, annál nagyobb lesz az okozott kár. A passzív képessége a Guardian’s Authority, ami 10% eséllyel növeli meg a támadási erőt 5 másodpercre.

March – Az Attack Order képessége növeli a csapattársak támadási erejét, mozgási és támadási sebességét. Ezen felül 1% HP-t is visszatölt bizonyos időközönként a csapattagoknak.

MU Legend - Class Guide - Dark Lord
Encouragement Dark Horse képessége

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár