MU Legend – Bemutatkozott a ‘Sprout System’

A MU Legend-be hamarosan érkező Noria frissítés jó sok újdonságot hoz majd magával, aminek egyik szelete a Sprout rendszer.

MU Legend - Bemutatkozott a 'Sprout System'

Aki olvasta a Guide rendszerről szóló leírást, az már pontosan tudja, hogy a Noria frissítés nagyban kedvez majd az új és a visszatérő játékosoknak és lehetőséget nyújt számukra, hogy gyorsabban felzárkózhassanak a masszív kockákhoz. De ez még nem minden, hiszen itt van nekünk a Sprout rendszer, ami további hasznos dolgokat tartogat ezen játékosoknak, illetve azoknak akik velük játszanak.

Az első dolog egy buff, amit minden játékos megkap, miután belépett a Noria frissítés után a játékba a Soul szintjüktől függően.

MU Legend - Bemutatkozott a 'Sprout System'

  • Soul Level 1-260 – 30 napra
  • Soul Level 261-300 – 15 napra
  • Soul Level 301-500 – 7 napra

Előnyök a dungikban

Amikor egy Sprout játékos és egy sima játékos (akin nincs buff) csapatba verődve mennek egy dungeon-be, akkor mindannyian kapnak egy bónusz jutalomládát, amelyek jutalmai a Dungeon belépő felületén jelennek meg.

Hogyan tudod megszerezni a ládákat?

MU Legend - Bemutatkozott a 'Sprout System'

Ha két Sprout játékos van a partiban, akkor ők egy Sprout Support Chest-et és egy Sprout Assistance Chest-et kapnak. A sima játékos pedig egy Sprout Assistance Chest-et kap. Nem lehet 2 ládánál többet kapni, így a legideálisabb, ha két Sprout játékossal megy mindenki dungiba, így mindenki előnyt kovácsolhat a másikból, egyúttal segíti a kezdőket/gyengébbeket, ami pedig végső soron jobb endgame-hez vezethet, ami pedig mindenkinek jó.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében.