MU Legend – AI Arena Guide

A MU Legend-ben található AI Arena-ban egy másik játékos karaktere ellen harcolhatunk 1v1-ben egy kis csatatéren. Azonban annak ellenére, hogy valóban egy létező játékos karaktere ellen harcolunk, az ellenséges karaktert nem egy valódi játékos, hanem az AI irányítja. A cél, hogy 30 másodpercen belül legyőzzük az ellenséget, ezáltal hozzájutva a 300 Magic Gem-hez.

További Guide-ok

Class bemutatók: [Whisperer] [Blader] [War Mage] [Dark Lord]

Zóna bemutatók: [Enova] [Ohrdor] [Litenberg] [Duelden]

Dungeon bemutatók: [Dungeon Guide] [Blood Castle] [Endless Tower] [Fabrice’s Garden] [Rift]

Egyéb: [Guild] [Enchant & Craft] [Élet 65 után] [AI Arena]

Naponta egyszer lehet belépni az arénába, de legfeljebb 10 csatán tudunk részt venni, mindaddig, amíg nyerünk. Ha ez sikerül, akkor 3000 Magic Gem-el leszünk gazdagabbak. Ezért figyeljünk oda rá, hogy minden nap bemenjünk ide.

MU Legend - AI Arena Guide

AI Arena – Csak nyerj folyamatosan azért a 3000 Magic Gem-ért.

Az AI Arena lehetővé teszi, hogy 1v1 csatákat vívjunk egy másik játékos karaktere ellen. Bár az ellenséges karaktert a mesterséges intelligencia irányítja, viszont az ellenség egy valódi játékos létező karaktere lesz, így könnyen elképzelhető, hogy érhetnek minket meglepetések, ha nem figyelünk oda.

A Mission Map menüben (B) léphetünk be az Arenaba, ha elértük a 45-ös szintet. 300 Magic Gem a jutalmunk minden egyes alkalommal, mikor nyerünk egy meccset. Naponta egyszer léphetünk be az Arenaba, de ha folyamatosan nyerünk, akkor maximum 10 meccsen is részt vehetünk.

MU Legend - AI Arena Guide

Ha veszítünk, akkor nem tudunk újra belépni az Aránába, csak a másnap reggeli reset után. Annak érdekében, hogy a maximális számú Magic Gem-et minden nap a magunkénak tudhassuk, ne vegyük teljesen fél vállról az AI Arena-t és készüljünk fel mielőtt bemegyünk.

MU Legend - AI Arena Guide

Győzzük le az ellenfelet 30 másodpercen belül.

Miután beléptünk az Arénába, öt karakter közül választhatunk, akik hasonló harci eredményekkel és harci erővel rendelkeznek mint mi. Ki kell választanunk egyet közülük, hogy elindulhasson a harc. Az ellenfelet a mesterséges intelligencia vezérli, így a harci minták nem olyan bonyolultak, mintha egy valódi ember ellen harcolnánk.

Ha mind az 5 ellenfelet megverjük, akkor egy új lista jelenik meg. Ha viszont frissíteni szeretnénk a harci listát, akkor azt Redzen-ért cserébe tudjuk megtenni. A listában láthatjuk az ellenfél class-át, nevét, harci erejét és az Arena győzelmeinek értékét is.

MU Legend - AI Arena Guide

A nagy harci erővel rendelkező játékosok karakterei egy csontváz ikonnal jelennek meg a listában. Ha ellenük nyerünk, akkor további jutalmat kapunk. Ha a csatatérre beléptünk, akkor nyernünk kell, ugyanis ha az ellenség nyer és mi meghalunk, akkor vége a mókának. ha nem nyerünk 30 másodpercen belül, akkor is vége a mókának.

Tehát a lényeg, hogy az ellenfelet a lehető leggyorsabban végezzük ki. A 30 másodperc az nem túl sok idő, így agresszívan kell játszanunk. A csata megnyerése után választhatunk, hogy kilépünk, vagy folytatjuk a harcot. Az előbbit értelemszerűen nem ajánljuk.

MU Legend - AI Arena Guide

A szezonok hozzáadásával további jutalmakat szerezhetünk a győzelmi pontjaink alapján.

Aki további hírekre kíváncsi a játékkal kapcsolatban, az ne felejtse el likeolni a MU Legend Hungary Facebook oldalát és Facebook csoportjához is csatlakozzon a közösség kiépítése érdekében. További Guide-okat itt találhatsz.