MU Ignition – Megérkezett az első tartalmi frissítés

A mai napon elstartolt a Webzen böngészős játékának a MU Ignition-nak az első tartalmi frissítése, szintnöveléssel, új területekkel és sok mással.

MU Ignition - Megérkezett az első tartalmi frissítés

Az új frissítés számos új tartalmat hozott a játékba. Ilyen a szinthatár 400-ra emelése, két új terület Kalima és Land of Trials hozzáadása. Ha ez nem lenne elég – és miért is lenne – akkor mostantól a Blade Knight, Soul Master és a Muse Elf karakterek előléphetnek Blade Master, Grand Master és High Elf karakterekké, amik új képességekkel is járnak.

A játékosok 270-es szinttől léphetnek be az új területre Kalima-ba, amihez szükség lesz a “Lost Map” tárgyra is. Ezen a területen elite szörnyekkel és boss-okkal is találkozhatnak, amikből Set Stone-t és számos tárgyat tehetnek magukévá.

A Land of Trials egy PvP terület, ami 320-as szinttől érhető el. Itt szintén sok boss-al össze lehet futni, amikből Kundun’s Chest, Enchanteed Set Stone és sok egyéb szerezhető. 270-es szint fölött a játékosok felhasználhatják a Set Stone-okat, hogy továbbfejlesszék felszerelésüket, amik ennek következtében set bónuszokat fognak adni.

Továbbá egy új speciális event is indult, kifejezetten az új Set felszerelések számára. Emellett a MU Ignition csapata 5 különböző event-tel is készül februárra, ahol többek közt olyan értékes jutalmakat tehetnék magukévá a játékosok, mint az Archangel’s Absolute Weapon, 2-option ékszerek, Kundum’s Chest +7 és sok más.

Részleteket itt találtok.