Browser GamesHírekKiemeltMMORPGMU Ignition

MU Ignition – Megérkezett az első tartalmi frissítés

A mai napon elstartolt a Webzen böngészős játékának a MU Ignition-nak az első tartalmi frissítése, szintnöveléssel, új területekkel és sok mással.

MU Ignition - Megérkezett az első tartalmi frissítés

Az új frissítés számos új tartalmat hozott a játékba. Ilyen a szinthatár 400-ra emelése, két új terület Kalima és Land of Trials hozzáadása. Ha ez nem lenne elég – és miért is lenne – akkor mostantól a Blade Knight, Soul Master és a Muse Elf karakterek előléphetnek Blade Master, Grand Master és High Elf karakterekké, amik új képességekkel is járnak.

A játékosok 270-es szinttől léphetnek be az új területre Kalima-ba, amihez szükség lesz a “Lost Map” tárgyra is. Ezen a területen elite szörnyekkel és boss-okkal is találkozhatnak, amikből Set Stone-t és számos tárgyat tehetnek magukévá.

A Land of Trials egy PvP terület, ami 320-as szinttől érhető el. Itt szintén sok boss-al össze lehet futni, amikből Kundun’s Chest, Enchanteed Set Stone és sok egyéb szerezhető. 270-es szint fölött a játékosok felhasználhatják a Set Stone-okat, hogy továbbfejlesszék felszerelésüket, amik ennek következtében set bónuszokat fognak adni.

Továbbá egy új speciális event is indult, kifejezetten az új Set felszerelések számára. Emellett a MU Ignition csapata 5 különböző event-tel is készül februárra, ahol többek közt olyan értékes jutalmakat tehetnék magukévá a játékosok, mint az Archangel’s Absolute Weapon, 2-option ékszerek, Kundum’s Chest +7 és sok más.

Részleteket itt találtok.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár