Browser GamesHírekKiemeltMMORPGMU Ignition

MU Ignition – Hamarosan a böngészőnkben is

A MU Ignition egy böngésző alapú MMORPG, ami egy új fejezetet nyitott a MU sorozat történelmében. A játék azonnal játszható anélkül, hogy bármit le kéne tölteni és bármilyen böngészővel rendelkező eszközön játszható.

MU Ignition - Hamarosan a böngészőnkben is

Kínában, Tajvanon, Vietnamban és Dél-koreában történt megjelenése óta a MU Ignition több mint 80 millió játékossal rendelkezik. A béta tesztek ebben a hónapban kezdődnek a Webzen szerint, ezért egy kis rövid teaser videót is kiadtak a játék új honlapján.

A MU Ignition-ban a játékosok megtalálhatják a már jól ismert ikonikus karaktereket mint a Dark Knight, Dark Mage és az Elf. Mindenféle dungikban tölthetjük időnket, vagy akár Raid Boss-okat is ölhetünk és levezethetjük a feszültséget a PK térképeken. Mindezt a böngészőnkben. Ha elnyerte tetszésed a dolog, vagy csak megrögzött MU rajongó vagy, akkor mindenképp kövesd nyomon a weboldalukat és a Facebook oldalukat.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár