Browser GamesHírekKiemeltMU Ignition

MU Ignition – Elindult a második tartalomfrissítés

A Webzen bejelentette, hogy az epikus böngészős MMO játéka a MU Ignition kibővült a második tartalomfrissítésével.

MU Ignition - Elindult a második tartalomfrissítés

A MU széria böngészős verziója a MU Ignition. A játékosok 300-as szint vagy afelett 2 opciós Excellent felszerelést szerezhetnek maguknak, legyen bármelyik class-al is, imprint bónusszal. A statok megnövekednek imprint esetén és a magasabb grade is aktiválódik, ha az Excelent felszerelést vetjük alá a folyamatnak a megfelelő módon.

Emellett a játékosok fejleszthetik hátasuk képességeit a Mount Skill Book-ok segítségével. A Mount Skill Book beszerezhető 200-as szintnél nagyobb boss-ok megölésével, vagy Caste Siege-n való részvételért. Minél nagyobb a mount grade-je, annál több skill-t tud betanulni.

Bevezetésre került a Polish rendszer is. Lehetőségünk van resetelni az Excelent opciót az Archangel fegyveren, egy nem Excellent fegyver felhasználásával. A játékosok sok időt és energiát takarítanak meg ezzel a rendszerrel.

További fejlesztések és optimalizációk is érkeztek. Mostantól kezdve élvezhetjük a jobb Secret Vault jutalmakat és az AFK harc is könnyebbé válik.

Elindul a Daemon of the Sea event is, amiben a 150-es szintnél nagyobb szörnyek Torpedo event tárgyat dobnak Március 14-én és március 15-én. Ezt minden játékos felhasználhatja, hogy megtámadja Triton-t és véletlenszerű jutalomban részesüljön, például Condor’s Fire, Triton Potion, Free Pass és sok más által.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár