MU Ignition – Elindult a második tartalomfrissítés

A Webzen bejelentette, hogy az epikus böngészős MMO játéka a MU Ignition kibővült a második tartalomfrissítésével.

MU Ignition - Elindult a második tartalomfrissítés

A MU széria böngészős verziója a MU Ignition. A játékosok 300-as szint vagy afelett 2 opciós Excellent felszerelést szerezhetnek maguknak, legyen bármelyik class-al is, imprint bónusszal. A statok megnövekednek imprint esetén és a magasabb grade is aktiválódik, ha az Excelent felszerelést vetjük alá a folyamatnak a megfelelő módon.

Emellett a játékosok fejleszthetik hátasuk képességeit a Mount Skill Book-ok segítségével. A Mount Skill Book beszerezhető 200-as szintnél nagyobb boss-ok megölésével, vagy Caste Siege-n való részvételért. Minél nagyobb a mount grade-je, annál több skill-t tud betanulni.

Bevezetésre került a Polish rendszer is. Lehetőségünk van resetelni az Excelent opciót az Archangel fegyveren, egy nem Excellent fegyver felhasználásával. A játékosok sok időt és energiát takarítanak meg ezzel a rendszerrel.

További fejlesztések és optimalizációk is érkeztek. Mostantól kezdve élvezhetjük a jobb Secret Vault jutalmakat és az AFK harc is könnyebbé válik.

Elindul a Daemon of the Sea event is, amiben a 150-es szintnél nagyobb szörnyek Torpedo event tárgyat dobnak Március 14-én és március 15-én. Ezt minden játékos felhasználhatja, hogy megtámadja Triton-t és véletlenszerű jutalomban részesüljön, például Condor’s Fire, Triton Potion, Free Pass és sok más által.