HírekKiemeltMonster Hunter: World

Monster Hunter World – Még a vártnál is nagyobb sikert ért el

A Monster Hunter World a Capcom legújabb játéka, a játékosok és a kritikusok által is rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott. Ezért semmi meglepő nincs benne, hogy népszerű és jól alakulnak az eladásai.

Monster Hunter World - Még a vártnál is nagyobb sikert ért el

A január hónap azonban minden elképzelést túlszárnyalt a játékkal kapcsolatban. Az NPD Group által készített felmérésben a videojáték iparág 59%-os emelkedést mutatott 2018 januárjában az előző év azonos időszakához képest. Egyébként az így befolyt pénzek összege valamivel meghaladta az 1 milliárd dollárt. Természetesen ez azt jelenti, hogy az egész iparág jobban teljesített, azonban a Monster Hunter World január legkeresettebb játéka volt, ráadásul úgy, hogy a hivatalos indulás napja január 26-a volt. Ennek tudatában képzeljük el, hogy mekkora érdeklődést övezi a játékot.

A Monster Hunter franchise évek óta hatalmas sikernek örvend Japánban, de nyugaton eddig kevesebb figyelem irányult rá. A Monster Hunter World ezt megtörte. Összességében a játékból csak az első hétvégén 5 millió példányt értékesítettek az NPD szerint. Továbbá januárban a legkedveltebb játékok listáján is elvitte az első helyet minden platformon, amin megjelent.

A PC userek se csüggedjenek, hiszen már készülnek a PC-s kiadásra is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár