Monster Hunter World – Már a PC-s kiadásra készülnek

Már túl van a decemberi bétákon a Monster Hunter World és hamarosan el is érkezik a Playstation megjelenés időpontja január 26-a. Ez szerencsére nem akadályozza a Capcom-ot, hogy már a PC megjelenésről beszéljenek.

Monster Hunter World - Már a PC-s kiadásra készülnek

Ryozo Tsujimoto a játék producere egy rövid videóban számolt be a játék Twitterén a tavalyi évben elért sikerekről, amik a különböző rendezvényeken való megjelenés mellett a rengeteg rajongói visszajelzés feldolgozása során  könyvelhettek el. Valóban jó sok helyen megjelentek a játékkal tavaly, láthattuk őket a Gamescom, a Tokyo Game Show, a Paris Games Week és a PSX rendezvényein is.

Mint megtudhatjuk a videóból, a PC verzión már jelenleg is keményen dolgoznak és szeretnének egy 2018-as őszi kiadásra készülni. Természetesen később ezzel kapcsolatban még több részlettel fognak jelentkezni, egyelőre be kell érnünk ennyivel. De ez is valami. Ha minden jól megy ősszel már a PC-sek is hentelhetik a hatalmas szörnyeket.

 

Nem mellesleg egyéb terveikről is beszámol a videóban, ami nem más mint a jövőbeli ingyenes frissítések a játékhoz a 26-i megjelenés után, amik többek közt új szörnyeket is magukban rejtenek majd.