HírekKiemeltMonster Hunter: World

Monster Hunter World – Már a PC-s kiadásra készülnek

Már túl van a decemberi bétákon a Monster Hunter World és hamarosan el is érkezik a Playstation megjelenés időpontja január 26-a. Ez szerencsére nem akadályozza a Capcom-ot, hogy már a PC megjelenésről beszéljenek.

Monster Hunter World - Már a PC-s kiadásra készülnek

Ryozo Tsujimoto a játék producere egy rövid videóban számolt be a játék Twitterén a tavalyi évben elért sikerekről, amik a különböző rendezvényeken való megjelenés mellett a rengeteg rajongói visszajelzés feldolgozása során  könyvelhettek el. Valóban jó sok helyen megjelentek a játékkal tavaly, láthattuk őket a Gamescom, a Tokyo Game Show, a Paris Games Week és a PSX rendezvényein is.

Mint megtudhatjuk a videóból, a PC verzión már jelenleg is keményen dolgoznak és szeretnének egy 2018-as őszi kiadásra készülni. Természetesen később ezzel kapcsolatban még több részlettel fognak jelentkezni, egyelőre be kell érnünk ennyivel. De ez is valami. Ha minden jól megy ősszel már a PC-sek is hentelhetik a hatalmas szörnyeket.

 

Nem mellesleg egyéb terveikről is beszámol a videóban, ami nem más mint a jövőbeli ingyenes frissítések a játékhoz a 26-i megjelenés után, amik többek közt új szörnyeket is magukban rejtenek majd.

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár