HírekKiemeltMonster Hunter: World

Monster Hunter World – 7,5 millió példány kelt el eddig

Nemrégiben már értekeztünk a Monster Hunter World átütő sikeréről, ami még a Capcom-ot is meglepte. Most azonban közöltek konkrét számokat is az eladásokról.

Monster Hunter World - 7,5 millió példány kelt el eddig

A Capcom a hivatalos oldalukon jelentette be ma, hogy a Monster Hunter: World már több mint 7,5 millió példányban kelt el, beleértve a digitális eladási számokat is. Ez az eddigi legnagyobb értékesítési szám a Capcom történelmében, legalábbis ha nem magát a Monster Hunter szériát nézzük, csupán a World-öt. Ezzel együtt a Monster Hunter széria már túllépte a 48 milliós összesített eladási számot. Ez ugyan még csak meg sem közelíti a Resident Evil eladási számait, ami 80 millió fölött jár, azonban azt is figyelembe kell venni, hogy a Resident Evil széria több mint 120 nevet tartalmaz, míg a Monster Hunter széria 40-et sem.

A játék robbanásszerű eladása valószínűleg annak köszönhető, hogy a játék népszerűsége robbanásszerűen nőtt meg Európában, Észak-Amerikában és a Japánon kívüli ázsiai régiókban. Haruhiro Tsujimoto a Capcom vezérigazgatója be is jelentette, hogy a Monster Hunter: World értékesítése az ázsiai régióban tízszeresére nőtt mint amekkora az eredeti szériának valaha is volt.

Ráadásul PC-n még ki sem jött.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár