Monster Hunter Stories – Megérkezett végre nyugatra is!

Miután tavaly decemberben a Capcom kicsapta mobilokra Japánban a Monster Hunter Stories-t, a Nintendo 3DS verzió spinoff-ja gyanánt, végre eljutottak odáig, hogy mi itt nyugaton is megkapjuk.

Monster Hunter Stories - Megérkezett végre nyugatra is!

A Capcom elérkezettnek látta az időt, hogy itt nyugaton is kiadja a Monster Hunter Stories-t Android és iOS rendszerekre. Maga a játék természetesen a szörnyek levadászásáról szól és a folyamatos csatákról, amelyeket megfejelnek még a gyönyörű nagy felbontású grafikával. Lehetőségünk van mindenféle kazamatát felfedezni a játék világában, ahonnan szörnytojásokat hozhatunk magunkkal, amikből kis szörnyecskéket kelthetünk ki, a Monsties-okat, hogy aztán más játékosok szörnyecskéi ellen harcolhassunk velük.

A játék laza 5 ezer forintos áron érhető el a Play Áruházban és az Apple Store-ban, azonban mielőtt mindenki a szívéhez kap, létezik egy demó verziója is a játéknak, MHST The Adventure Begins néven, amely szintén elérhető Androidon és iOS-on is. Aki annyira megtetszik a játék, hogy nem átall kiadni érte 5 ezer forintot, az a teljes verzió megvásárlásával onnan folytathatja majd, ahol abbahagyta.