Monster Hunter – Megerősítette az élőszereplős film érkezését a Capcom!

A Monster Hunter már hivatalosan is elindult Hollywood irányába, hiszen egy élőszereplős film készül a franchise alapjaira épülve.

Monster Hunter - Megerősítette az élőszereplős film érkezését a Capcom!

A CAPCOM kedden megerősítette, hogy az adaptáció már fejlesztés alatt áll, dolgoznak rajta. A Constantin Film jelentései szerint, hónapok választják el a rendezéstől, hiszen a díszletek már készen állnak a forgatásra.

Paul W.S. Anderson (akit a Resident Evil filmek franchiseából ismerhetünk) egy csapatban dolgozik a kiadóval, hogy elkészülhessen az adaptáció. Paul W.S. Anderson lesz az írója, rendezője és producere a Monster Hunter filmnek.

Egyelőre a CAPCOM nem tette közzé a film megjelenésének az idejét, sem pedig hogy milyen hosszúra tervezik megírni azt, valamint hogy film-sorozat készül-e majd belőle, vagy csak egy egész estés mozi.

Annyit biztosan tudni lehet már, hogy a vezető fényképész az elkövetkező hónapokban Namíbia és Dél Afrika területen fog tevékenykedni. Az elkövetkezendő időszakban valószínűleg a CAPCOM csak minimális információ morzsákat oszt majd meg az érdeklődőkkel, hiszen szeretnék, hogy nagyot szóljon a projekt. Ezt talán az a tény is alátámasztja miszerint Milla Jovovich (Resident Evil film franchise – Alice) is játszani fog az adaptációban, bár azt még egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepben. Mindenesetre bizalomra adhat okot, hogy az egykori Resident Evil rendezővel (és férjével) Andersonnal közösen dolgoznak majd.

Monster Hunter - Megerősítette az élőszereplős film érkezését a Capcom!

“Azzal, hogy az elmúlt 14 évben a Monster Hunter univerzumában éltünk, lélegeztünk és e körül forgott minden gondolatunk, alig várjuk már, hogy a mozivásznon is viszont láthassuk ennek a fenomenális világnak az adaptációját…” mondta Ryozo Tsujimoto a Monster Hunter megalkotója a hír hallatán.

A CAPCOM emellett más nagy sikerű játékok adaptációján is dolgozik, ilyen például a már forgatási stádiumban lévő Mega Man, élőszereplős film is.

Mi nagyon izgatottak vagyunk a hír hallatán, reméljük hogy egy jó kis adaptáció kerül majd ki, amely büszkén viseli majd a CAPCOM nevet, hiszen a Resident Evil sorozat is nagy sikert könyvelhetett el magának, ezzel világméretű “járványként” söpört végig és rengeteg új rajongót szerzett.