HírekKiemeltMight & Magic Elemental GuardiansMobile

Might & Magic Elemental Guardians – Elindult az előregisztráció

Ha már nagyon hiányzott a Might & Magic név, akkor örülhetsz, hiszen az Ubisoft bejelentette, hogy elindult az előregisztráció a Might & Magic Elemental Guardians nevű mobiljátékára.

Might & Magic Elemental Guardians - Elindult az előregisztráció

A Might & Magic Elemental Guardians egy gyors iramú stratégiai RPG játék, ami a Might & Magic epikus fantasy történetén alapul. Hozd létre a hősöd és indulj el utadra, amit egyedi teremtmények öveznek majd. Gyűjtsd össze és fejleszd csapatod és harcolj az akció dús stratégiai harcokban.

A játék előregisztrációja elindult Android és iOS rendszerekre, senki ne hagyja ki, akit egy kicsit is valaha megérintett a Might & Magic univerzuma. Ráadásul az előregisztrálók exkluzív teremtményeket is kapnak a játék indulásakor, ami május 31-én várható.

Might & Magic Elemental Guardians - Elindult az előregisztráció

A játék igazi szerepjátékhoz méltó csatákat ígér, a különböző elemek taktikai felhasználásának lehetőségével. Lehetőségünk van felfedezni a különböző elemek teremtményeit és harcolni illetve összegyűjteni több mint 400-at közülük. Természetesen a PvP sem maradhat ki a játékból, ugyanis a világ minden tájáról küzdhetünk meg másokkal, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el a világranglistán. A lényeinket fejleszthetjük, miközben felfedezzük képességeiket és igazi harci erejüket. Ezt az egészet pedig megkoronázza a folyamatosan tartott eventek egész sora, ahol számos értékes jutalmat nyerhetünk.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár