Might & Magic Elemental Guardians – Elindult az előregisztráció

Ha már nagyon hiányzott a Might & Magic név, akkor örülhetsz, hiszen az Ubisoft bejelentette, hogy elindult az előregisztráció a Might & Magic Elemental Guardians nevű mobiljátékára.

Might & Magic Elemental Guardians - Elindult az előregisztráció

A Might & Magic Elemental Guardians egy gyors iramú stratégiai RPG játék, ami a Might & Magic epikus fantasy történetén alapul. Hozd létre a hősöd és indulj el utadra, amit egyedi teremtmények öveznek majd. Gyűjtsd össze és fejleszd csapatod és harcolj az akció dús stratégiai harcokban.

A játék előregisztrációja elindult Android és iOS rendszerekre, senki ne hagyja ki, akit egy kicsit is valaha megérintett a Might & Magic univerzuma. Ráadásul az előregisztrálók exkluzív teremtményeket is kapnak a játék indulásakor, ami május 31-én várható.

Might & Magic Elemental Guardians - Elindult az előregisztráció

A játék igazi szerepjátékhoz méltó csatákat ígér, a különböző elemek taktikai felhasználásának lehetőségével. Lehetőségünk van felfedezni a különböző elemek teremtményeit és harcolni illetve összegyűjteni több mint 400-at közülük. Természetesen a PvP sem maradhat ki a játékból, ugyanis a világ minden tájáról küzdhetünk meg másokkal, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el a világranglistán. A lényeinket fejleszthetjük, miközben felfedezzük képességeiket és igazi harci erejüket. Ezt az egészet pedig megkoronázza a folyamatosan tartott eventek egész sora, ahol számos értékes jutalmat nyerhetünk.